TAKSISTA PONOVO TUŽI STRUGARA: Ništa nije gotovo, glumcu preti još jedno suđenje
Foto: Dado Đilas

Nastavlja se

TAKSISTA PONOVO TUŽI STRUGARA: Ništa nije gotovo, glumcu preti još jedno suđenje

Pop kultura -

Iako je glumac, prema rečima njegovog advokata, uplatio 70.000 dinara na ime odštete zbog napada, taksista Jovan Stanojević, koga je glumac pretukao, traži ili veću odštetu ili zatvorsku kaznu.

"Ništa se već dve godine nije pomerilo s mrtve tačke. Počeo sam da radim, ali ponovo moram u bolnicu zbog vilice koju mi je povredio dok me je tukao. Tri meseca sam nosio šine u ustima, zbog kojih nisam mogao normalno da jedem. Hranio sam se slamčicom", priča Stanojević.

"Sam bog me je pogledao pa nisam ostao invalid. Izdržavalo me je moje taksi-udruženje. Zato mislim da je 70.000 malo. Sudski veštak neka proceni. Ili da ga drugačije sud kazni. Neka ide u zatvor ako neće da mi plati. Zato ću pokrenuti privatnu tužbu protiv njega ako se ne reši sve kako treba. Inače, nije me zvao ni da kaže jedno izvini", izjavio je Stanojević.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Advokat Petra Strugara Mihailo Antunović kaže da je cela odštetna suma uplaćena.

"Naravno, g. Strugar je odmah po potpisivanju sporazuma s tužilaštvom u potpunosti isplatio dogovoreni novčani iznos, čime je ispunio svoju obavezu i time ostavio ovu nesrećnu priču iza sebe. Stanojević ne mora da zna da je suma uplaćena jer on i nije stranka u postupku!"

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Petar Strugar je pre dve godine pretukao taksistu Jovana Stanojevića (41), pa se nagodio s Prvim osnovnim tužilaštvom da potpiše sporazum o priznanju krivice. Strugaru je naređeno da u humanitarne svrhe uplati 70.000 dinara u sedam rata, budući da taksista nije hteo da prihvati taj iznos kao odštetu.

Strugar se, inače, u međuvremenu razveo od glumice Ivane Nikolić, zbog koje je, kako je izjavio, i došlo do incidenta s taksistom. U Zagrebu su ga pre oko mesec dana hrvatski mediji povezivali s glumicom Natašom Janjić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track