(FOTO) ONA IMA LICE ANĐELA: Ali mnogi se iznenade kada vide kakvo joj je telo!
Foto: Instagram PS

Svaka čast!

(FOTO) ONA IMA LICE ANĐELA: Ali mnogi se iznenade kada vide kakvo joj je telo!

Žena -

Ona je Megi Mae Rasel jemodel fitnesa i poznata bodibilderka iz Australije. Megi ima 20 godina, naporno je radila da svoje telo dovede do savršenstva, a mnogi se prijatno iznenade kada je vide u bikiniju.

Sada je priprema za veliko takmičenje "World Beauty, Fitness and Fashion Championship" gde planira da pobedi.Megin dan je detaljno isplaniran. Prvo, ima četiri sata intenzivnog treninga, čiji rezultat je vidljiv golim okom.

,,Imam režim treninga sa tegovima, šest dana u nedelji, i kardiovaskularni trening, svakodnevno, dva puta dnevno." kaže ona. Da bi postala svetski šampion prvo je modifikovala svoju ishranu, i izbacila svu hranu koja sadrži ugljene hidrate. Celokupna ishrana sastoji se od povrća i hrane bogate proteinima.

Sve u svemu, troši oko 1.000 kalorija dnevno. Naravno, ova mala količina kalorija, uz veliku potrošnju energije, može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema.

Međutim, Megi ne koristi ovu dijetu sve vreme, radi samo isključivo pre prvenstva, da pretvoriti višak telesne masti u mišiće.

Megi ima više od 38.000 pratilaca na Instagramu, sa kojima deli svoje treninge i nova dostignuća tokom procesa priprema za takmičenja.

,,Kako biti srećan? Prestanite da poredite sebe sa drugima!". Ona potvrđuje to na svojoj stranici na društvenoj mreži. Među njenim fotografijama, postoji jedna, ispod koga je napisano:

,,Kada cvet raste pored drugog, on se ne porediti sa svojim susedom, već jednostavno cveta"

(likemag)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prsata voditeljka radila vežbe, muška publika htela da rikne!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track