(FOTO) BAŠ JE BRIGA ZA KILOGRAME: Ja sam boginja u ovom telu!
Foto: Pt Instagram

Plus sajz model

(FOTO) BAŠ JE BRIGA ZA KILOGRAME: Ja sam boginja u ovom telu!

Žena -
Autorka bloga "Glitter Time" izjavila je da se oseća lepo, oblo i ženstveno i da joj u tome pomašu slike u vešu koje kači na Instagram

Od kada su se pojavili plus-sajz modeli mišljenja su bila podeljena. Na početku ovog fenomena, to su bile lepe zaobljene dame, zdravog izgleda. Koje su prikazivale nešto drugačije u svetu mode, sveže, u mnogim slučajevima lepše od premršavih modela.

Međutim, kao i u regularnom svetu mode, gde su devojke od mršavijeg izgleda došle do anoreksije i u svetu plus-sajz modela se, čini se otišlo u krajnost.

U poslednje vreme se kao plus-sajz manekenke promovišu one koje izgledaju sasvim nezdravo…Poslednji primer u nizu za to je Kortni Mina.Ovaj plus-sajz model i autorka bloga "Glitter Time" izjavila je da se oseća lepo, oblo i ženstveno i da joj u tome pomašu slike u vešu koje kači na Instagram.

"U školi su me zadirkivali i zlostavljali, a bila sam sramežljiva. Danas bez kompleksa postavljam svoje slike u donjem rublju na veb, jer želim poručiti svima kako treba voleti svoje telo", rekla je Mina, koja je poručila da se oseća kao boginja u svom telu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track