(FOTO) KO NJOJ DADE DETE: Mama (18) bebi (1) dala da puši cigaretu pa se hvalila na Instagramu!
Foto: Pt Tviter

Šokantno

(FOTO) KO NJOJ DADE DETE: Mama (18) bebi (1) dala da puši cigaretu pa se hvalila na Instagramu!

Žena -
Fotografija je dobila 2.000 lajkova, ali i 36.000 komentara u kojima je brojni korisnici optužuju za zlostavljanje deteta

Fotografija bebe s cigaretom u ustima, objavljena na Instagramu izazvala je bes među korisnicima te društvene mreže. Nije reč o fotomontaži, a za sve je kriva neodgovorna 18-godišnjakinja iz Valencije koja se potpisuje nickom lapelirrojah_delbarriooh.

Ona je u spornu fotografiju objavila uz potpis: "Ima samo jednu godinu, a već puši. Volim te, ti si moj j..... život!" Otkad je postavljena na Instagram fotografija je skupila više od 2.000 lajkova i 36.000 komentara u kojima 18-godišnjakinju mnogi prozivaju za zlostavljanje deteta.

"Mislim da bi se policija ovim trebalo pozabaviti i da je reč o zlostavljanju deteta. To je jednostavno neverovatno. Duhan u toj dobi može jako naštetiti detetu čije je grlo još u razvoju", rekao je Antonio Njeto, predsednik španske udruženje pedijatara.

Još nije jasno je li neodgovorna korisnica majka deteta koje puši, ali na Instagramu je objavila još jednu sliku iste devojčice i potpisala ju s "moje jedino".

Lapelirrojah_delbarriooh, što u prevodu znači crvenokosa iz susedstva, slike na Instagramu objavljuje od decembra prošle godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track