KAD ŽENA ZAVOLI: 5 stvari koje radi kada se mnogo zaljubi!
Foto: Profimedia

Ljubav

KAD ŽENA ZAVOLI: 5 stvari koje radi kada se mnogo zaljubi!

Žena -
Ovo su neke od situacija koje žene rade kada im se mnogo dopadne muškarac

Zbog ljubavi se rade razne stvari.

Kad čovek voli, ništa mu nije problem da uradi. Nijedna situacija nije teška, naporna ili neprijatna. On samo ima osećaj da voli i da želi sve sa tom osobom. Da je voli, grli, ljubi, mazi...

Međutim, kad žena zavoli, "ima oči deteta", kaže u jednoj pesmi Toni Cetinski. Pogledajte još neke od situacija koje žena radi kada ludo zavoli.

1. Doteruje seKad se žena zaljubi, a posle i zavoli, ona ima potrebu da tom nekom bude najlepša. Da, naravno, i sebi, ali i njemu. Ona želi da vidi kako se on njoj oduševljava svaki put iznova i iznova. Želi da mu drugovi i prijatlji, kolege zavide što ima takvu devojku.

Foto profimedia
Foto profimedia

2. Trudi se da bude informisana i da zna što višeNiko ne voli glupave devojke koje ne umeju da spoje rečenicu, pogotovo u društvu. Kad žena zavoli muškarca, sve će uraditi samo da dokaže da mu je dostojan "protivnik" i da je na istom intelektualnom nivou kao on.

3. Nalazi opravdanja za njegaAko pogreši, naravno da će se naljutiti. Međutim, ona koja je mnogo zaljubljena i mnogo voli, neće dozvoliti sebi da primeti neke njegove mane ili greške koje pravi.

4. Pravi romantične gestoveIako se romantika očekuje od muškarca, i žene umeju da budu itekako romantične. Šalju poruke do kasno u noć, stavljaju pesme i fotografije na društvene mreže... Vole da obraduju svog muškarca poklonom.

5. Zaborave prijatelje i porodicuIma onih koje kad se zaljube ne misle ni na koga drugog, osim na voljenog. Samo bi sa njim provodile vreme i volele bi da što više vremena provedu zajedno.

http://www.youtube.com/watch?v=AaJUhVi4i_w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track