PRIZNANJE STJUARDESE: Vodila sam ljubav sa pilotom u vazduhu, a muškarce sam imala svuda po svetu
Foto: Profimedia

Nije sve u novcu

PRIZNANJE STJUARDESE: Vodila sam ljubav sa pilotom u vazduhu, a muškarce sam imala svuda po svetu

Žena -
Mendi Smit bila je stjuardesa više od deset godina tokom kojih je prikupila zanimljive uspomene

Više od 10 godina Mendi Smit radila je kao stjuardesa za kompaniju "Virgin Atlantic Airways". O svom iskustvu napisala je knjigu "Cabin Fever", a u njoj iznosi detalje o ludovanju s Ričardom Brensonom. Ali to je samo jedan od mnogih detalja koje je opisala sada 41-godišnja, srećno udata mama koja je godinama tražila ljubav na nebu, a onda je pronašla u sopstvenom dvorištu.A dok je tragala bilo je svega - izlazaka s milionerima, prosidbi, žurki do zore.Odrasla je na severu Engleske, a prvi put letela je s devet godina. Njen otac, direktor prodaje u jednom osiguravajućem društvu, nekoliko puta godišnje vodio ih je na odmor. Na jednom od putovanja hipnotisale su je glamurozne hostese u svojim žuto plavim uniformama."Izgledale su tako elegantno i htela sam da budem jedna do njih. Ali, na tatin nagovor otišla sam na fakultet informatičkih nauka", prisetila se. Nakon diplome 1995. godine dobila je posao u odseku inženjeringa u Virdžin Erlajns. Nakon tri godine dosadio joj je."Moraš malo da živiš", poručila joj je koleginica. Imala je 26 godina, upravo je izašla iz loše veze i savet je primila k srcu.Prijavila se za posao kabinskog osoblja. Bilo je teško odoleti oglasu u kom je pisalo da će raditi puno, ali ludovati još više. Posao je dobila, a onda se iznenadila svime šta se događa u vazduhu. Više puta putnici su gurali svoje ruke ispod njene suknje, a kada bi se svetla ugasila putnici su neretko masturbirali dok su drugi oko njih spavali. Bio je tu i par koji je avionom protrčao go. Mnogo toga moraja je da istrpi, a za hiljadu sati leta godišnje dobijala je početnu platu od oko 25 hiljada dolara.Ipak, kaže, vredelo je.

Ilustracija, foto profimedia
Ilustracija, foto profimedia

Muškarac u svakoj luciOd Kariba do Južne Afrike imala je muškarca u svakoj luci. Njeno omiljeno mesto na Barbadosu bio je klub pun zgodnih mladića. Jedne noći za stolom je uočila ragbiste. Popela se na njihov sto i rušila im pića jedno po jedno. Kasnije te iste noći, mnogi od njih pridružili su joj se na zabavi u hotelskoj sobi.Sa sobom je, kaže, uvek nosila divlje rekvizite i kofer joj je ličio na putujući seks šop.Dok se zabavljala s jednim od pilota završila je na zabavi u letnjikovcu Ričarda Brensona u Kembridžu. U životu, prisetila se, nije videla toliko šampanjca koliko tamo.Ostala je budna i pijana 24 sata, a na kraju su gosti kuću napustili s poklon vrećicama koje su bile napunjene kondomima. Budući da je veza s pilotom postala ozbiljna, odlučila je da moraju da imaju seks u vazduhu."Džonatan me je vozio na Floridu u Cesni s dva sedišta kada sam odlučila da iskoristim trenutak. Popela sam se na njega dok je leteo i zapečatila posao", kaže. Iako su se zabavljali zajedno, veza im ipak nije potrajala. On nije hteo previše da se veže, a ona je imala brojne ponude zgodnih, bogatih muškaraca.

Ilustracija, foto: Profimedia
Ilustracija, foto: Profimedia

I ona je bila poniženaJedan od milijardera koji ju je progonio nekoliko puta je dolazio u Englesku kako bi pokušao da je osvoji. Iako je odlazila s njim u hotel i uživala u šampanjcu, jagodama i čokoladi, to nije bilo to.Ipak, nije uvek bila ona ta za kojom su ludeli. U vazdušnoj luci Getvik upoznala je zgodnog doktora i već je razmišljala o braku. Na večeri na koju su izašli rekao joj je da je spreman da se skrasi s iskrenom devojkom. Već ih je videla kako koračaju prema oltaru, a onda se nakon noći pune, kako kaže, neverovatnog seksa, probudila pored praznog jastuka. On je otišao, a ona je bila ponižena.Ubrzo nakon toga odlučila je da život stjuardese više nije za nju. Bila je umorna od bogatih ljudi koji joj kupuju skupe poklone umesto da se stvarno povežu s njom. Htela je pravu ljubav.U aprilu 2008. godine umesto odlaska na odmor na neko egzotično ostrvo, odlučila je da poseti stare prijatelje u Brajtonu. U jednom trenutku prišao im je zgodan muškarac, bivši profesionalni igrač ragbija, kako bi ih počastio pićem.Dok su razgovarali shvatili su da imaju mnogo zajedničkih prijatelja. Na prvi sastanak odveo je u lokalni pab i znala je da je to to. Nakon 18 meseci poznanstva su se verili. Danas žive u Saseksu sa četvorogodišnjom ćerkom.(News.com.au.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track