KEJT MIDLTON UKALJALA OBRAZ KRALJEVSKE PORODICE: Princu Vilijamu PREKIPELO sve, kralj Čarls KIPTI od besa, a priča se i OVO
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

KRALJEVSKA PORODICA

KEJT MIDLTON UKALJALA OBRAZ KRALJEVSKE PORODICE: Princu Vilijamu PREKIPELO sve, kralj Čarls KIPTI od besa, a priča se i OVO

Pop kultura -

Princ Vilijam i Kejt Midlton, nalaze se usred oluje kontroverzi koje su se, čini se, počele da se kuvaju i i pre njene operacije, a potom i dijagnoze raka koju je saznala ranije ove godine. Neki medijski naslovi sugerišu da su napetosti između para već bile velike i pre nego što se pojavila gomila zavera nakon Kejtine ​​operacije.

Najveću buru izazvala je fotografija koju je Kensingtonska palata objavila za "Dan majki". Potom su se Kejt i Vilijam zajedno pojavili u radnji, a mnogi nisu verovali da je na snimku zaista Kejt.

Cela priča oko Kejtine bolesti, koju je dugo skrivala, pokrenula je glasine oko navodne afere princa Vilijama sa Lejdi Rouz Hanburi.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Spor oko stila života porodice Midlton

Dok se ceo svet pita šta se zaista događa sa Kejt, "AceShowbiz" piše da su se napetosti između kraljevskog para javile još pre Kejtine operacije. Problem su navodno finansijske poteškoće Kejtinih roditelja, pogoršane kritikama manjih poverilaca na način života porodice Midlton.

Tvrdi se, prenosi "Marca", da je kralj Čarls III isfrustriran finansijskim problemima Midltonovih, koji su navukli PR probleme kraljevskoj porodici, s obzirom na Kejtinu buduću ulogu kraljice.

kralj Čarls
foto: Stephen Lock / i-Images / Eyevine / Profimedia

Izvori tvrde da su finansijski problemi Midltonovih, pogoršani pandemijom Kovida-19, doveli do dugova u iznosu od 3.2 miliona dolara i odustajanja od posla s potrepštinama za zabave.

"Kralj Čarls bio je ogorčen zbog ove finansijske katastrofe, kao i katastrofe u odnosima s javnošću, koja ostavlja mrlju na licu monarhije jer je Kejt buduća kraljica", tvrdi izvor.

Loše finansijsko stanje Midltonovih navodno je izazvalo razdor između princa Vilijama i Kejt. Uprkos naporima Kensingtonske palate da ublaži posledice svih loših PR poteza ove godine, svakog dana mediji objavljuju nova otkrića koja prete da okaljaju reputaciju kraljevske porodice.

(Kurir.rs/Story.hr/J.M.)

Bonus video:

02:43

SKANDAL NA KRUNISANJU ČARLSA III! Heraldičar Grujić za Kurir TV: Novi kralj je imao pametnija posla, OVO MU NIKAD NEĆE OPROSTITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track