Zbog ove žene su se tukli Danilović i Fido!
Foto: Zorana Jeftić

Slučaj Kafanica: Bivša verenica Branka Filipovića došla u sud

Zbog ove žene su se tukli Danilović i Fido!

Crna Hronika -
Svedočenje: Sanja Ševović rekla da ne zna zbog čega je došlo do sukoba između dvojice bivših prijatelja, ali da ona svakako nije bila uzrok
1 / 4 Foto: Nebojša Mandić

BEOGRAD - Ne zna šta se desilo.- Nisam ja razlog sukoba. Ne znam kome je trebalo i zbog čega mene da ubacuje u tu priču. Dok sam ja bila u restoranu, atmosfera je bila prijateljska i ja nisam očekivala da će se dogoditi bilo kakav sukob. Zbog toga sam i krenula kući da spavam. Nemam šta da krijem, došla sam u sud da objasnim sve. Molim vas, imajte obzira prema mojoj porodici! Ovo je juče za Kurir izjavila Sanja Ševović, zbog koje se, prema tvrdnjama pojedinih svedoka, Branko Filipović Fido 18. maja u „Kafanici“ posvađao s dotadašnjim prijateljem Predragom Danilovićem, kog je potom navodno pokušao da ubije.- Tada sam mu bila devojka, sada više nisam. Živim sa sinom, ali je Branko često spavao kod nas. Od te noći nismo se ni videli, a ni čuli - rekla je Sanja Ševović i na trenutak uputila pogled ka Filipoviću, koji je sedeo na optuženičkoj klupi.- Bili smo vereni - ispravio ju je Filipović sa optuženičke klupe.Pošto su objasnili u kakvim su odnosima bili, Ševovićeva je rekla da ne zna šta se dogodilo te noći, kao ni zbog čega je iznenada izbio sukob.- Sve je bilo u najboljem redu. Branko je zagrljen sa Sašom maltene ležao na njemu. Ja sam krenula kući, bilo je sve normalno, poljubila sam Branka. Taman kad sam krenula da isparkiram auto, videla sam neko komešanje. Vratila sam se u restoran i videla da je Saša Danilović krvav, bilo je strašno. Lete su čaše i flaše, sećam se da je jedna doletela i u mom pravcu i ja sam tad pobegla napolje - ispričala je ona pred sudom.

Podrška FilipovićuKRISTIJAN DOŠAO U PANCIRUKristijan Golubović juče je došao u Palatu pravde da pruži podršku Fidi, s kojim je neko vreme bio cimer u ćeliji Centralnog zatvora.- Fido mi je, dok smo bili u pritvoru, ispričao kako mu je teško pao sukob s Danilovićem, patio je zbog toga - otkrio je Golubović juče. On je juče u sud došao u pratnji telohranitelja, s pancir-prslukom ispod garderobe. Međutim, pre ulaska u sudnicu morao je da skine pancir.

Konobari: Danilović tukao Fida stolicom i činijom!Sudsko veće juče je saslušalo nekoliko svedoka koji su te noći radili u „Kafanici“, a koji su naveli da nije samo Fido tukao Danilovića već da su se oni međusobno udarali.- Video sam kako se tuku. Udarali su jedan drugog. Glave su im bile krvave. Sećam se i trenutka kad je Danilović udario Fida stolicom po glavi - ispričao je konobar Nikola Denić.Njegov kolega Siniša Stojanović naveo je i da je Fido dobio udarac činijom za led.- Danilović je udario Filipovića činijom za led, a onda i stolicom - rekao je Stojanović.Predsednik KK Partizan nije se juče pojavio u sudu, ali je u publici tokom saslušanja svedoka sedela njegova supruga Svetlana Danilović.

Menadžer „Kafanice“PREVIJAO SAM RANE BRANKUVladimir Rađenović, menadžer u Fidovom restoranu „Kafanica“, ispričao je da je tog jutra, kad je stigao na posao, u restoranu zatekao krvavog gazdu.- Imao je podliv ispod oka, resečenu usnu, posekotinu kod uva i povređene ruke. Tražio je da mu isperem rane na glavi, što sam i učinio, i od tada ga više nisam video - ispričao je menadžer.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track