ZORICA IZBAČENA SA FARME: Pogledajte kako je počupala Staniju!

Stars

Autor:

Zorica je posegnula za limenkom piva kojom je prvo ispolivala Staniju, a zatim je pogodila istom u glavu

Stanija i Zorica, foto printskrin

Zorica Marković je nakon bezbroj uvreda na račun Stanije Dobrojević, starletu udarila limenkom od piva po glavi i vukla za kosu. Nakon svađe i fizičkog kontakta, zadruga je odlučila da izbaci Zoricu s imanja.

Do svađe je došlo na sastanku kada je Zorica isprozivala Staniju zbog kašnjena.

"Ko si ti da tebe čekamo celu noć?", rekla je ljutito Zorica.

"Izvinjavam se velikim zvezdama".

"Naravno da sam velika zvezda, klošarko jedna. Klošarko, ceo svet te sažaljeva. Meni ne možeš da prodaješ m**a za bubrege".

Uzalud je Stanija pokušala da pobegne u spavaću sobu, odmah nakon nje u istu je krenula i Zorica, i nastavlia da je vređa i ponižava.

"Ova žena je toliko zlo, da veće zlo u životu nisam videla", konstatovala je Stanija.

"Beži bre klošarko jedna. Ko je zlo? Klošarko jedna. Idi skini te s**e veštačke. Mrš, prostitutko jedna. Idi u p***u materinu striptizeto jedna".Nakon toga, Stanije je počela da beži napolje, ali Zorica je opet pojurila za njom.

"Vi ste prodali svoj obraz. Vi ste zlo ove Srbije. Svi su videli ko ste. Zlo kao što ste vi se retko nalazi", rekla je Stanija.

"Ma ne s**i klošarko jedna. Idi se skini gola, prostitutko jedna. Ti si jedno veštačko đubre", nije je štedela pevačica.

Iako se činilo da se situacija stišala a njih dve primirile, Zorica je posegnula za limenkom piva kojom je prvo ispolivala Staniju, a zatim je pogodila istom u glavu. Nakon fizičkog kontakta, produkcija je morala da reaguje i Zorica je bila izbačena s imanja.

Kako zvanično navodi produkcija,  Zorica Marković je diskvalifikovana iz daljeg takmičenja odlukom Zadruge zbog fizičkog napada na Staniju. Zorica je, naime, u toku svađe oko razloga zbog kojih su i jedna i druga na Farmi, prvo polila Staniju konzervom pića, da bi joj potom počupala kosu, a onda je i udarila. Pismom Zadruge koje je usledilo odmah po okončanju svađe, farmeri su obavešteni o diskvalifikaciji Zorice Marković.

http://www.youtube.com/watch?v=Nbl1rEU5VKs
http://www.youtube.com/watch?v=pO-5tmOTHF8
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (365)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Tika

  Tika

  Jovana se ne tuče. Ona ima pametnija posla. :)

  188 Odgovori 
 • Petar

  Petar

  A sto nije fizicki nasrnula na Ljubu,nasrnula bi,ali zna da bi joj ova polomila vilice

  185 Odgovori 
 • Mirka

  Mirka

  Sramota kako se ponasa ova Zorica, prvo pljuvala Duleta, sad ovo. Dzaba joj ta karijera kojom se toliko dici, kad je dno od coveka.

  180 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Nesanica

  Nesanica

  Cisto sumnjam da zna sta je starleta :)

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!