Skandal u Kraljevu

NEZADOVOLJNI PRESUDOM: Braća pretila advokatu i sudiji da će ih ubiti!

V.A. i P.A. se terete da su više puta preko telefona pretili ubistvom advokatu i njegovoj porodici zahtevajući da im se vrati novac za advokatske usluge, kao i sudiji nezadovoljni presudom

Crna Hronika
> 13:56h

KRALJEVO - Kraljevačka policija podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu protiv V.A. (37) i P.A. (36) iz Jovca kod Kraljeva, zbog ugrožavanja sigurnosti.

Sumnja se da su V.A. i P.A., u više navrata, telefonom pretili ubistvom advokatu i njegovoj porodici, a V.A. i sudiji Višeg suda u Kraljevu, nezadovoljni advokatskim uslugama i presudom sudije, istovremeno zahtevajući da im se vrati novac za advokatske usluge.

Policija je P.A. uhapsila i po nalogu Tužioca zadržala do 48 sati, nakon čega će ga u zakonskom roku privesti Osnovnom javnom tuzilaštvu, dok za V.A., koji se nalazi u bekstvu, intenzivno tragaju.

Braća P.A. i V.A. dobro su poznati policiji zbog više krivičnih dela, a ovog puta su osumnjičeni da su počinili krivično delo ugrožavanja sigurnosti. Uhapšenom P.A. je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu.