Foto: Tviter

Van terena je drugi čovek

HUMANI SUAREZ: Možda grize na terenu, ali je ljudina van njega

Sjajni Urugvajac postaje sve veći idol čitavom Liverpulu

Fudbal
> 15:58h

Luis Suarez je najbolji strelac i verovatno fudbaler Premijer lige u ovom trenutku. Međutim, Luis Suarez je čovek koji je kažnjavan zbog rasističkog ispada prema bafanzivcima Mančester junajteda Patrisu Evri i ugriza za rukukapitena Čelsija Branislava Ivanovića.

Mnogi kažu da koliko je dobar fudbaler, toliko je loš čovek, ali to je daleko od istine. Najsvežija anegdota o sjajnom Urugvajcu datira od ovog ponedeljka, a prepričava je stric dečaka sa Daunovim sindromom.

"Moj bratanac se igrao u parku i prišao mu je tip sa naočarima. Počeo je da se igra sa njim i njegovom loptom u bojama Liverpula. Čovek je pustio da mu dečak provlači loptu kroz noge i da ga dribla nekoliko puta za redom. Moj brat, dečakov otac, mislio je da je to još jedan dosadan tip koji želi da pokaže kako i on zna da igra fudbal. Međutim, kada sam mu rekao da se iza kačketa i naočara krije Luis Suarez on se oduševio! Počeo je i on da se igra loptom sa sinom i Suarezom, tražio je da se slikaju i bio je oduševljen što je baš njegov sin "prodao fore" velikom Suarezu", rekao je dečakov stric i dodao da je zahvalan Suarezu što će njegov bratanac kada odraste imati uspomenu da je igrao fudbal sa jednim od najboljih fudbalera koji su ikada nastupali za tim sa "Enfilda".