Sportski sud po uzoru na Hag!

Komentar dana
> 06:34h

Dosta nas je jahao sud u Hagu, ulogu džokeja sad je preuzeo onaj u Lozani.

Jadan je pravni organ kojem u nazivu piše „sportski“, a onda donese kriminalnu i politički obojenu presudu. Mada, valjda smo već i navikli na nepoštene odluke sudova u prepoštenoj državi Švajcarskoj.

Ali ma koliko nam bilo teško to da priznamo, odluka je očekivana - jadna, kriminalna, bedna, sramna, politička, odvratna i očekivana.

Samo jedna u nizu, biće ih još... sve dok srpska diplomatija ne počne nešto i da radi. Sve dok nam predsednik države deli raznim „dušicama“ diplomatske pasoše.

Sve dok za ambasadore postavljamo ljude koji gledaju samo da se dobro uvale i što manje rade. Na sajtu antisuda iz Lozane kod pretrage sudije ne postoji država Srbija! Ima, naravno, Albanija. Srpska diplomatija je na dnu, što i ne čudi kad vidimo kakvi je ljudi vode. Još nešto.

Nek se Tomislav Karadžić sa svojim vernim podanicima, takozvanom jagnjećom brigadom, pod hitno izgubi iz srpskog fudbala.

Smučili ste nam se! A i malo nam je dojadilo da ne idemo na velika takmičenja u fudbalu zbog „Bogdanova, dronova i sličnog“... Moralno bi bilo da se nosiš.