(VIDEO) EDI RAMA ZNA ŠTO NIKO NE ZNA: Srbija će gostovati Albaniji u Skadru
Foto: Dado Đilas

Krili domaćina utakmice

(VIDEO) EDI RAMA ZNA ŠTO NIKO NE ZNA: Srbija će gostovati Albaniji u Skadru

Fudbal -
Premijer Albanije tokom "prepiske" sa srpskim kolegom Aleksandrom Vučićem obelodanio da se meč neće igrati u Elbasanu

Fudbalska reprezentacija Srbije gostovaće Albaniji 8. oktobra u meču kvalifikacione Grupe I za Evropsko prvenstvo, koje će se sledeće godine održati u Francuskoj.

Za "orlove" taj meč neće imati rezultatski značaj, jer su posle odluke Suda za sportsku arbitražu u Lozani da registruje beogradski duel istih rivala službenim rezultatom u korist gostiju ostali bez šansi da se domognu Evropskog prvenstva. Za Albance bi mogao da bude presudan. "Orlovi" će sigurno taj meč odigrati maksimalno, a i premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je pobedu naše reprezentacije.

Upravo tokom "prepiske" premijera dve zemlje preko "Tvitera" Edi Rama je pozvao Vučića da mu bude gost u Skadru za vreme utakmice. Time je izazvao zabunu, jer je od ranije predviđeno da se taj meč igra u Elbasanu.

Doduše, na zvaničnom sajtu UEFA, pod čijim okriljem se igraju kvalifikacije i Evropsko prvenstvo, ne piše mesto odigravanja utakmice, ali čelnici oba Saveza su mesecima unazad govorili o Elbasanu kao domaćinu.

Očigledno je da Edi Rama zna nešto što ostali ne znaju.

Navodno, stadion u Skadru se trenutno renovira i kada početkom oktobra bude završena rekonstrukcija na tribine će moći da primi 20.000 gledalaca.

http://www.youtube.com/watch?v=Vy_ppCJlfok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track