VUČIĆ ODBRUSIO RAMI NA TVITERU: Mi ćemo vas i bez drona pobediti usred Elbasana!
Foto: AP

Sramota za pravo i pravdu

VUČIĆ ODBRUSIO RAMI NA TVITERU: Mi ćemo vas i bez drona pobediti usred Elbasana!

Fudbal -
Evropska pravda, po ko zna koji put, pretvorila se u svetsku nepravdu. Oni koji su incident izazvali su nagrađeni,a žrtva je kažnjena, napisao je premijer Srbije

Sud za sportsku arbitražu u Lozani registrovaće u subotu 11. jula prekinuti meč kvalifikacija za fudbalsko Prvenstvo Evrope između Srbije i Albanije u korist gostiju!

Na ovu informaciju, koju su preneli danski mediji, pozivajući se na izvore iz Suda u Lozani predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je na Tviteru napisao:

"Evropska pravda, po ko zna koji put, pretvorila se u svetsku nepravdu. Oni koji su incident izazvali su nagrađeni,a žrtva je kažnjena. Odluka suda u Lozani sramota je za pravo, pravdu i predstavlja uvredu za sve normalne ljude", napisao je Vučić.

Nešto kasnije Vučiće je dodao još jedan tvit

"Poštovani Edi Rama, ne brini, mi ćemo vas bez drona i bez ičije pomoći pobediti na terenu u sred Tirane. Do skorog viđenja!", napisao je srpski premijer.

Odgovarajući na poziv da zajedno gledaju meč i da pozdrave pobednika, Vučić je rekao "Dobro rečeno. Biće mi zadovoljstvo".

Njegov albanski kolega Edi Rama koji na "Tviter" profilu napisao da je pravda iz Beograda zakucala na vrata.

"Super! Evo je i evropska pravda! Tri boda u meču sa Srbijom u Beogradu biće dodeljena Albaniji!", napisao je Rama na društvenim medijima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track