Foto: Dragana Udovičić

poslednji oproštaj u petak u 14.30

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE DŽEJA RAMADANOVSKOG: Utvrđeno je li pokojni pevač imao koronu

Stars
> 16:13h

Telo Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo u nedelju, 6. decembra, nakon smrti poslato je na obdukciju, a rezultati su stigli i pokazali da pevač nije bolovao odkorona virusa.

Dok je rađena obdukcija, porodica preminulog Džeja Ramadanovskog se nalazila na groblju gde su dogovarali sve detalje njegove sahrane.

Džej će biti sahranjen u petak, 11. decembra, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

foto: Tamara Trajković, Damir Dervišagić

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada. Mlađa ćerka je otkako je ostala bez oca na lekovima i ne može da se pomiri da je ostala bez podrške i oslonca.

- Mučio se za sve nas, bio je veliki borac, radnik, emotivac. Pevao je i kada je bio bolestan i kada mu se nije pevalo. Bio je najbolji na svetu - rekla je Marija.

foto: Sonja Spasić

kurir.rs/pink.rs

BONUS VIDEO