10:59

Počinje šou koji će pomeriti koncept rijalitija u Srbiji! Svako može da učestvuje uz 1 uslov

POČEO RIJALITI „BAR“ NA KURIR TELEVIZIJI! Svratite na piće i postanite deo rijalitija!

Bar -

Počeo je BAR, rijaliti kakav do sada nije viđen u Srbiji! Gledaoci Kurir televizije su imali priliku da upoznaju 15 učesnika koji će se u naredna 3 meseca boriti za glavnu nagradu od 30.000 evra.

Za razliku od ostalih rijalitija, takmičari nisu zatvoreni na jednom mestu već se slobodno kreću, a u obavezi su da rade u baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima i stvarnim gostima. Oni moraju da rade kako bi od zaređenog živeli – od toga plaćaju komunalije i stanarinu i kupuju hranu. Zadatak takmičara je da postave BAR na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Treba da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

02:02

EKSKLUZIVNO! Pogledajte kako izgleda stan u kome će živeti učesnici rijalitija Bar

Ovo je prvi rijaliti u koji može da uđe ko god želi, pod uslovom da ima kovid propusnicu. Ulaskom u kafić, gosti postaju deo programa. BAR će biti otvoren radnim danima od 9 ujutro do ponoći i vikendom od 9 do 1 ujutro, a ponedeljkom neće raditi. Goste uslužuju takmičari koji rade kao konobari, a očekuju ih žurke, nastupi, tematske večeri i mnogo zabave.

Takmičari BARA dolaze iz svih delova Srbije i regiona. To je najraznovrsniji sklop karaktera, kulture i mentaliteta, sa različitim životnim i radnim iskustvima. Rijaliti vodi Jelena Nikolić, poznatija kao Kontrakulturna, a pored nje, centralna figura je bar menadžer Nenad Mirković. Tokom tri meseca gledaoci učestvuju u postavljanju zadataka takmičarima, ali i odlučuju ko odlazi, a ko ostaje u rijalitiju. Glasa se sve vreme i glasovi gledalaca drže takmičare u emisiji.

„Ovaj projekat Kurir televizija realizuje u saradnji sa Videostroj produkcijom po švedskoj licenci, a na njegovoj pripremi je angažovano više od 150 ljudi. Zahvaljujući jedinstvenom "otvorenom" konceptu koji podrazumeva mnogo nepredviđenih situacija i iznenađenja, BAR pomera granice rijalitija i donosi potpuno novu dimenziju zabave. Upravo iz tog razloga, prioritet organizatora je bezbednost učesnika i gostiju. Angažovano je obezbeđenje 24 časa dnevno, svi učesnici su vakcinisani protiv korona virusa i imaju sanitarne knjižice kako bi mogli da rade u baru, a svi gosti BARA moraju da imaju kovid propusnicu bez obzira u koje doba dana ga posećuju,“ izjavio je Ivan Kleut, direktor spoljnih produkcija Kurir televizije.

Rijaliti BAR se emituje na Kurir televiziji radnim danima od 20.45 časova i vikendom od 20 časova. Ponedeljkom će se uživo prenositi izbacivanje, a izbačeni takmičar biće gost emisije Kontrashow, koja se emituje, takođe uživo, u novom terminu utorkom veče.

Epizode rijalitija moći će da se prate uživo u toku emitovanja i na sajtu Kurir.rs, gde će biti dostupne i za kasnije gledanje. Svi koji žele da budu u toku sa zbivanjima u rijalitiju BAR, mogu da ga zaprate na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Jutjub.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Bonus video:

13:14

Večeras počinje rijaliti Bar na Kurir televiziji! Očekujte neočekivano

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track