U PETAK U RIJALITI ULAZI MILICA TODOROVIĆ: Pevačica će nastupiti na PRVOJ ŽURKI U BARU, učesnici u frci oko PRIPREMA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Kurir TV

bar uživo

U PETAK U RIJALITI ULAZI MILICA TODOROVIĆ: Pevačica će nastupiti na PRVOJ ŽURKI U BARU, učesnici u frci oko PRIPREMA! (FOTO)

Bar -

U prvom uključenju u rijaliti Bar na Kurir televiziji, učesnici su otkrili da će na prvoj žurki u Baru u petak 24.12. nastupiti muzička zvezda Milica Todorović.

RIJALITI BAR GLEDAJTE UŽIVO KLIKOM OVDE

Bar
foto: Kurir televizija

- Kako vidite što nam dolazi zvezda Milica Todorović - pitao je vođa Luka.

Učesnice su odmah zapevale Miličin hit "Tri čaše", i prokomentarisale da je ona jedna od najboljih riba na estradi.

- Ona je pobedila u Zvezdama Granda, sećam se njene veze s glumcem Petra Sturgara i priče oko konja - rekla je Kristina Stanković.

- Znamo ko nastupa u petak, ko sve sluša Milicu Todorović

Bar
foto: Kurir televizija

- Najviše od 20 do 30 godina publika - odgovorili su Barovci.

- To nam je cilj onda - nastavio je vođa Luka da razmišlja o taktikama za uspešno obavljanje zadatka.

- Milice, hajmo na dejt - pozvao je pevačicu na sastanak Sven Vadlja.

Bar
foto: Kurir televizija

“BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.”

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

28:58

BAR - Pregled dana - 1. deo 22.12.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track