14:46

NOMINACIJE! BAROVCI BIRAJU KO DOBIJA OTKAZ: Tenzija nikad veća među takmičarima

GLASANJE

PALE PRVE NOMINACIJE ZA OTKAZ! ŠOK: Barovci nju izabrali za IZBACIVANJE, a publika odlučila ko ima imunitet! TENZIJA SVE VEĆA

Bar -

U večerašnjoj, petoj epizodi rijalitija Bar sledi najnerpijatniji deo takmičenja - nominacije.

Voditeljka Jelena Nikolić stigla je u stan u kome se nalaze naši Barovci kako bi saopštila ko je dobio imunitet publike, a koga publika ne želi da gleda više u rijlaitiju.

rijaliti bar
foto: Kurir televizija

Nakon vanrednog izbacivanja, kada je zbog prekršenog pravila izbačena Ivana Rudić, publika je imunitet dala Kristini Stanković.

RIJALITI BAR GLEDAJTE UŽIVO KLIKOM OVDE

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8.

rijaliti bar
foto: Kurir televizija

- Jako sam se iznenadila, ali mislim da je to zato što sam se izvinjavala kad god bih nešto pogrešila - rekla je vidno dirnuta Kriistina.

Kako ni vođa ne može biti nominovan, on može da nominuje jednu osobu.

rijaliti bar
foto: Kurir televizija

Sami Barovci za najneomiljeniju osobu izabrali Damira Tepavca i Milicu Radovanović, a vođa Luka pavlović je odlučio da ipak Milica bude ta koja će biti nominovana ove nedelje.

Omiljena osoba među barovcima je Dejana Deletić, koja treba da odluči ko će biti sledeći nominovani.

rijaliti bar
foto: Kurir televizija

“BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.” RIJALITI BAR GLEDAJTE UŽIVO KLIKOM OVDE

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track