ONA JE JEDNA OD NAJZGODNIJIH U RIJALITI BARU: Lepa Ksenija pokazala sve ATRIBUTE! Gori Instagram! (FOTO)
Foto: Instagram

ZGODNA

ONA JE JEDNA OD NAJZGODNIJIH U RIJALITI BARU: Lepa Ksenija pokazala sve ATRIBUTE! Gori Instagram! (FOTO)

Bar -

Nova učesnica rijalitija "Bar" Ksenija Kranjec iz Slovenije, napravila je pometnju među barovcima čim je ušla! Atraktivna Slovenka od samog starta je privukla pažnju i učesnika i gledalaca, kako svojom neposrednošću, tako i fizičkim izgledom!

Ksenija Kranjec
foto: Instagram

I Ksenijin profil na Instagramu jako je zanimljiv, ponajviše zbog toga što preovladavaju fotografije sa egzotičnih destinacija i iz evropskih metropola. Čini se da Kranjecova uživa u obilasku znamenitosti i upoznavanju drugih kultura, a posebno voli da uživa u rajskim plažama.

Ksenija Kranjec
foto: Instagram

Osim što može da posmatra lepe prizore, da se sunča i pliva, Ksenija egzotična mesta voli i zbog toga što tamo nastaju najbolje fotografije, u njenom slučajum uglavnom golišave. Po svemu sudeći, lepa Slovenka i učesnica Bara redovno i naporno trenira, zbog čega je njena figura savršena! Toga je i sama svesna, pa svoj izgled stavlja u prvi plan, što se da primetiti.

1 / 5 Foto: Instagram

Čini se da su joj ljuljaške omiljene za ovakav tip slika, jer na još jednoj pozira poput top modela, dok je njena pozadina u prvom planu. Objava sa najviše komentara jeste ona na kojoj Kranjecova pozira fotografu okrenuta leđima, dok joj se bujne grudi naziru.

Ksenija Kranjec
foto: Instagram

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

02:57

Prvo izbacivanje iz Bara! Rijaliti napušta Milica Radovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track