00:12

TEŠKA SVAĐA U BARU ZBOG ORALNOG SEKSA!

Drama

SKANDAL! ZORANIN DEČKO UPAO U BAR! Napao Damira zbog s*ksa sa njegovom devojkom! Obezbeđenje ga smiruje, a ona TEŠI ŠVALERA!

Bar -

Dečko Zorane Stanković upao je danas u Bar i napao Damira Tepavca, koji je, kako je Kurir objavio, imao intimne donose sa Zoranom.

U Baru se dešava prava drama, Zoranin dečko je upao na njeno radno mesto kako bi raskinuo s njim. Obezbeđenje je odmah reagovalo, u pripravnosti je. Zoranin dečko nema kovid propusnicu, što je još jedan problem.

Bar
foto: Kurir

Dok se u Baru dešava raskid uživo Damir je izašao napolje i sklonio se od besnog Zoraninog, po svemu sudeći bivšeg dečka. On nervozno šeta po terasi. Zorana je u jednom trenutku izašla i nakratko pričala sa Damirom.

Bar
foto: Kurir

Zorica sve vreme smiruje dečka kojeg ubeđuje da se ništa nije desilo između nje i Damira.

"Nisam ništa uradila! Nisam ništa uradila", sve vreme je vikala Zorana.

Bar, Rijaliti Bar
foto: Kurir

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Vrata Bara se otvorena, pa ovom prilikom pozivamo publiku da nam se pridruži! Proverite zašto je baš ovo mesto najbolje u gradu! Radno vreme Bara je svakog radnog dana od 9 ujutru do ponoći, dok je vikendom produženo za jedan sat, tačnije do jedan ujutru.

00:35

DRAMA U BARU! Zoranin dečko stigao u bar nakon vesti da je imala oralni seks sa Damirom

kurir.rs

Bonus video:

04:00

Novi takmičari! Ksenija Kranjec i Jan Klobasa ušli u Bar!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track