01:39

Sevale crvene gaćice! Luka i Maja flertuju, a oboje zauzeti!

BAR UŽIVO

ISPALE JOJ TANGE I ZADNJICA DOK SE TOPILA U ZAGRLJAJU: Luka i Maja FLERTUJU, a oboje ZAUZETI! PRŠTE VARNICE U STANU BAROVACA

Bar -

Luka Pavlović i Maja Kovačević učesnici rijalitija Bar iskoristili su priliku dok jedni barovci rade, a drugi spavaju, da razgovaraju i razmene nežnosti.

Bar
foto: Kurir televizija

RIJALITI BAR MOŽETE PRATITI KLIKOM OVDE

Maja i Luka pričali su o utiscima koje ostavljaju, pa je Maja u Lukinom zagrljaju nastavila da priča o Odri Hepbrn.

Luka je bio iznenađen informacijama koje Maja poseduje, a dok se Maja topila u njegovom zagrljaju, njoj je ispala cela zadnjica iz majice, pa su u prvom planu završile njene crvene tange.

Bar
foto: Kurir televizija

Maja je govorila o tetovažama:

- Ja sam se sa 13 godina istetovirala škorpiona - otkrila je Maja.

- Baš si bila buntovna - konstatovao je Luka.

Bar
foto: Kurir televizija

Sudeći po njihovom ponašanju, činjenica da su zauzeti uopšte ih ne sprečava da flertuju.

“BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.”

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

07:47

Milica otkrila sve DETALJE RAZVRATA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track