00:59

EKSPLICITNA LEZBO AKCIJA! Vrelu Splićanku cimerka LIZALA i ljubila, a onda im se pridružio Luka pa razvršili u TROJCI

OVO SE NI U JEDNOM RIJALITIJU NIJE DOGODILO

(VIDEO 18+) EKSPLICITNA LEZBO AKCIJA! Vrelu Splićanku cimerka LIZALA i ljubila, a onda im se pridružio Luka pa razvršili u TROJCI

Bar -

Luka Pavlović doživeo je ono što mnogi muškarci priželjkuju - da se nađe između dve devojke! I to u sauni!

Bar
foto: Kurir televizija

Naime, on je otišao u jedan SPA centar kako bi se opustio nakon naporne i stresne nedelje, a društvo su mu pravile cimerke, Sanja Jakšić i Maja Kovačević.

Po ulasku u saunu, Sanja i Maja su počele strastveno da se ljube, pa potom akciju nastavile u spavaćoj sobi gde im se Luka pridružio.

Bar
foto: Kurir televizija

Sanja je Maju masirala, pa potom da liže sa njenog stomaka vino koje je Luka namerno prosuo. Nakon eksplicitne akcije, njih tvoje su završili u zagrljaju.

Bar
foto: Kurir televizija

Poznato je da su Luka i Maja sve prisniji u poslednje vreme, da otvoreno flertuju i da svi čekaju trenutak kada će priznati svoja osećanja. To koči upravo Kovačevićka, koja bi da sedi na dve stolice. Ipak, odlučila je da svojoj simpatiji ispuni jednu fantaziju - da se pred njim ljubi sa drugom ženom.

Bar
foto: Kurir televizija
Bar
foto: Kurir televizija

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:32

Svratite u Bar na kaficu! Očekuje vas prava zabava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track