GLASAJTE! SADA JE RED NA VAS! Vi možete da odaberete 2 takmičara koja će da budu 24 časa NERAZDVOJNA! (ANKETA)
Foto: Kurir televizija

IZABERITE

GLASAJTE! SADA JE RED NA VAS! Vi možete da odaberete 2 takmičara koja će da budu 24 časa NERAZDVOJNA! (ANKETA)

Bar -

U rijalitiju "Bar" na Kurir televiziji takmičari se bore za nagradu od 30.000 evra. Trudom, radom i učenjem, samo najbolji će uspeti da ostvari svoje snove, a do tada, u poslove i zadatke ćete im se mešati i vi.

Sreda je dan za izazov u Baru u kome učestvuju svi takmičari.

Sada je red na vas! Koja dva takmičara, po vašem mišljenju, treba da provedu više vremena zajedno? Glasajte i oni će naredna 24h biti nerazdvojni.

Inače, reprizu Puls Bara možete pratiti od 22, sledi pregled dana od 22.45 časova i onda pratite LIVE od 23.30 časa na Kurir televiziji.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARA naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir.rs

Bonus video:

02:01

NA DAN ULASKA U BAR PREŽIVELA PAKAO! Niko nije znao da je Sofijina majka imala operaciju mozga NIJE IMAO KO DA JE ODVEDE U BOLNICU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track