17:46

MENADŽER BIRA NOVOG VOĐU: Barovci izveli s*ksi dance samo za menadžerove oči

na ivici skidanja

ŠOU U BARU! VRELI PLES SAMO ZA NJEGOVE OČI: Barovci napravili haos - Ona dobro širi noge!

Bar -

Menadžer Bara je pohvalio takmičare i timove koji su odradili sjajan posao u kafiću tokom prethodne nedelje, kada su bile organizovane žurke i kada su stranci navirali u Bar od ranog jutra, a sada im je zadao novi zadatak.

Dogodila se nova podela u timove, međutim, ova nedelja će biti drugačija od ostalih, jer je Božić, pa će žurke biti tematske.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Druga stvar, ne biraju vođu kao do sada, pa su Maja i Sofija koje su bile na vrućim stolicama u prošlom izbacivanju birale svoje timove. Ovog puta nisu birale članove s kojima ne žele da rade, već oni sa kojima žele da rade. Misica je nominovana i ove nedelje, pa je prva izabrala članove svog tima.

"Možda nam je Nenad to napravio da nam olakša posao", rekla je Maja, a obe su bile prezadovoljne izborom.

1 / 10 Foto: Kurir televizija

Usledio je i mini zadatak - da izaberu pesmu koju će pustiti na Jutjubu i naprave koreografiju koja će goste "izuti iz cipela". U ovaj zadatak su svi uključeni i mogu da rade šta god žele, a barovci su imali samo pola sata da se dogovore i osmisle svoju tačku, pa su se baš potrudili.

Na kraju, gosti i publika odlučuju koji tim će pobediti i koji se bolje snašao!

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARA naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

21:01

POKRVILE SE OKO MOMKA! Žestoka svađa misice i s*ksi Slovenke (EP15 01. DEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track