JEDAN TAKMIČAR VEČERAS ZAUVEK NAPUŠTA BAR! Svi na Kurir tv, počinje IZBACIVANJE!
Foto: Kurir televizija

ludilo

JEDAN TAKMIČAR VEČERAS ZAUVEK NAPUŠTA BAR! Svi na Kurir tv, počinje IZBACIVANJE!

Bar -

Ponedeljak je, što znači da će neko zauvek napustiti rijaliti Bar!

Publika nestrpljivo čeka da sazna ko je treći nominovani učesnik, ali i da li će neko od već poznatih uspeti da sačuva svoje mesto.

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Prva nominovana za ovu nedelju je Sofija Una, koja svoju nominaciju "vuče" još od prošle nedelje kada ju je produkcija spasila. Sofija Una je svoj boravak obeležila svađama, seksom i ljubavnim dramama u koji su bili umešani Ivan i Sanja.

1 / 14 Foto: Kurir televizija

Ukoliko je baš ona vaš favorit nemojte zaboraviti da glasate za nju.

Drugi nominovani ove nedelje je Luka Pavlović koji dobio najviše negativnih glasova od strane svojih cimera.

Luka je do sada u Baru pokazao dobro znanje u šanku, ali i nedolično ponašanje, a danima se već priča o njegovom napadu na menadžera Bara zbog čega je suspendovan.

Trećeg nominovanog večeras bira omiljena osoba koja je u ovoj nedelji Dejana Deletić, a vi glasajte da sačuvate svog favorita!

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track