MAJA LIJE SUZE ZBOG LUKE: Fali mi onaj KRETEN! Evo u čijem je krevetu provela NOĆ! (FOTO)
Foto: printscreen

HAOS

MAJA LIJE SUZE ZBOG LUKE: Fali mi onaj KRETEN! Evo u čijem je krevetu provela NOĆ! (FOTO)

Bar -

Luka Pavlović ovog ponedeljka napustio je rijaliti Bar! Mnogim barovcima teško je pao odlazak kolege, posebno Maji Kovačević koja je i dalje neutešna i u suzama!

rijaliti Bar
foto: kurir televizija

Iako je njihov odnos bio prilično turbulentan, naročito nakon intimnog odnosa koji su imali, atraktivna Splićanka nije mogla da obuzda emocije. Ona je preplakala celu noć, ali i jutro posle, pa su ostali ukućani pokušavali da je smire.

RIjaliti bar, Maja Kovačević
foto: printscreen

- Fali mi onaj glupi kreten - kroz suze je rekla Maja Kseniji.

Na kraju, Kovačevićka je završila u krevetu Sanje Jakšić, koja ju je snažno grlila i tešila.

RIjaliti bar, Maja Kovačević
foto: printscreen

Kako je sve to izgledalo, možete da pogledate u večerašnjoj epizodi rijalitija Bar koja počinje u 20.45 na Kurir televiziji.

Dođite u Bar, upoznajte se s takmičarima i uživajte u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram, Facebook i YouTube! BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT TV, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i BiH, MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud. Na sajtu kurir.rs dostupan je live stream, kao i gledanje epizoda nakon emitovanja.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Bonus video:

02:45

POSLE OVOGA ĆE PRODAVATI JAJA NA PIJACI: Bar menadžer nikad oštriji, Mina dodaje: VEOMA JE ANTIPATIČAN !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track