NE ŽELE NI DA ČUJU DA IM DAVOR BUDE ZET! Kristinini roditelji BESNI na ćerku, a ovo je GLAVNI razlog što ne podnose ŠANKERA
Foto: Printscreen

drugarica otkriva

NE ŽELE NI DA ČUJU DA IM DAVOR BUDE ZET! Kristinini roditelji BESNI na ćerku, a ovo je GLAVNI razlog što ne podnose ŠANKERA

Bar -

Ljubav između Kristine Stanković (30) i Davora Darmanovića (33) iz Novog Sada nikako da naiđe na podršku Kristinine porodice.

Prvo je sestra od tekte posetila Stankovićevu u Bar i poručila je da njena porodica ne podržava njihovu ljubav.

Iako njen rođeni brat Đorđe, s kojim je inače veoma bliska, ne želi da se petlja u njen izbor i podržava je u svemu, Kristinin otac i majka, kako je otkrila njena najbolja drugarica Tamara, neće Davora za zeta jer je stariji i ima decu.

Rijaliti Bar, Kristina Stanković
foto: Printscreen Youtube

"Tačno je, roditelji, ni majka ni otac, ne podržavaju tu njenu vezu sa Davorom, pre svega jer je stariji, a ima i decu. Njeni roditelji, kao što svaki roditelj želi valjda, da nađe sebi nekoga ko joj priliči, a ne neko ko je razveden i ima decu, već neko mlađi, da nema već brak iza sebe", rekla je Tamara, Kristinina najbolja drugarica.

"U slučaju da Davor ipak bude njen izbor, roditelji je ne mogu osuditi, biće uz nju, ali se nadaju da ta njihova ljubav neće potrajati.

Podsetimo, samo dan pre, Đorđe, Kristinin brat, kao i njegova suporuga, podržavaju Kristinu i njen izbor.

"Ne mešam se ni u čiji život, ni izbor. Ni meni se niko nije petljao u moj izbor, pa ne mogu i ne želim ni ja u Kristinin. Zadovoljan sam njenim učeščem u Baru. Gledam kad stignem naveče jer sam non-stop na poslu. Snajka je prati non stop, podržava je, šalje poruke, uz nju je sto posto!"

Kristina Stanković
foto: Printscreen

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Sven Vadlja, Kristina Stanković
foto: Kurir

kurir.rs

Bonus video:

02:45

POSLE OVOGA ĆE PRODAVATI JAJA NA PIJACI: Bar menadžer nikad oštriji, Mina dodaje: VEOMA JE ANTIPATIČAN !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track