KAKAV GAD! Dok Sofija PLAČE, jer misli da NOSI NJEGOVO DETE, Ivan nasrće na drugu: Nešković NEGIRA da je otac, već MUVA DRUGU!
Foto: Kurir televizija

na ivici skandala

KAKAV GAD! Dok Sofija PLAČE, jer misli da NOSI NJEGOVO DETE, Ivan nasrće na drugu: Nešković NEGIRA da je otac, već MUVA DRUGU!

Bar -

Dok se misica Sofija Una Manić nalazi u agoniji jer misli da je u rijalitiju ostala trudna sa Ivanom Neškovićem, on se ne smiruje.

Po samom ulasku u rijaliti "Bar" Ivan i Sofija Una ušli su u aferu, koja je oscilirala od ljubavi do mržnje.

Sofija Una Manić, Ivan Nešković
foto: Printscreen

Publika je imala prilike u više navrata da vidi ljubavni čin Sofije i Ivana, a pravi skandal je nastao kada je Nešković imao odnose sa još jednom učesnicom "Bara", Majom Kovačević.

I dok Sofija Una sada prolazi kroz pravu agoniju, čekajući rezultate testa, Nešković negira da je između njih bilo odnosa.

1 / 7 Foto: Kurir televizija

- Sve je to bila simulacija, nema šanse da sam ja otac - rekao je Ivan, koji već ima jedno dete van rijalitija.

Ksenija Kranjec gostovala je u "Pulsu Bara" gde je progovorila i svom odnosu sa Neškovićem.

Sofija Una manić, Ivan Nešković, Ksenija Kranjec
foto: Kurir televizija

Nju je kamera uhvatila kako sa Sanjom Jakšić pravi plan da se Ivan useli u njen krevet, a kako kaže, simpatije su se rodile tako što ju je Ivan jedini branio od Maje Kovačević.

Iako ona negira da između njih postoji nešto, jasno se vidi da Nešković ima simpatije prema njoj.

02:20

Misica očajna zbog rijaliti trudnoće, otkrila koje će NEOBIČNO IME dati detetu

- Vidi se da se ona njemu ne dopada i ona to zna - prokomentarisale su gošće "Pulsa Bara" pevačica i rijaliti učesnica Suzana Perović i majke Mine Vrbaški, Ivana Vrbaški.

Sofija Una manić, Ivan Nešković, Ksenija Kranjec
foto: Kurir televizija

Reprizu "Puls Bara" možete gledati u 22 časa na Kurir televiziji, nakon čega sledi pregled dana.

27:23

PALA VRELA AKCIJA I ŽESTOKA SVAĐA! Barovci dočekali prve goste, a misica se NAŠLA IZMEĐU DVE VATRE! (EP3 DEO1)

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmicarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovicevoj 8!BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim ucesnicima, sa stvarnim gostima. Ucesnici BAR rijalitija ce morati da rade i da od zaredenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmicari ce morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim picima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposeceniji kafic u gradu

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

Bar momak za primer! Aleksa pokazao koliko poštuje Dejanu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track