02:06

Haos u Baru! Sofija Una nominovana za izbacivanje!

RIJALITI BAR

IVAN GLASAO PROTV SOFIJE UNE I PRESUDIO! ONA JE NOMINOVANA Haos! Nije hteo da da 50 dinara za moje svećice, a ONDA MU JE REKLA OVO

Bar -

Ivan je nominovao Sofiju Unu! To je sve iznenadilo. A dobila je glasove od mnogih.

- Bolest ne bira -rekla je ona (Sofija) njemu u Baru.

Bar
foto: Printscreen/Kurir TV

Stanislava, Kristina i Damir (odnosno Ksenija) dali su glasove za nominaciju Svenu i Darku, a oni su glas dali Kristini.

Bar
foto: Printscreen/Kurir TV

Nominovana za izbacivanje je Sofija Una Manić. A ona sa Svenom i Darkom će se naći na vrućim stolicama. Aleksa dao glas Dejani.

Bar
foto: Printscreen/Kurir TV

- Od 15.000 dinara nije hteo da osvoji 50 dinara meni za rođendanske svećice - požalila se Sofija Una. A onda je on nju glasao za nominaciju!

Reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa, nakon čega ide UŽIVO izbacivanje u 22.45, a na samom kraju gledaćete LIVE uključenje.

Još je neizvesno ko će dobiti otkaz u Baru, a tenzija je dostigla vrhunac.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:45

Mina Vrbaški svratila u Bar na piće! Pogledajte kako joj se svidela porudžbina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track