02:31

Misica razočarana u svoje bivše cimere, nije joj jasno ZAŠTO JE ISPALA IZ BARA

ŠOKIRANA

DA SAM ĐAVO SA DVA ROGA, NE BI ME TOLIKO PLJUVALI! Misica razočarana u svoje bivše cimere, nije joj jasno ZAŠTO JE ISPALA IZ BARA

Bar -

U sinoćnom izbacivanju rijalitija Bar, usled malog broja glasova publike otkaz je dobila Sofija Una Manić.

Sofija Una bila je gošća Puls Bara gde je govorila o svom ispadanju ali i celokupnom utisku Bara.

Puls Bara
foto: Kurir televizija

- Kasnim zbog Beograda, nemoguće je dobiti taksi. Iako sam dve ulice odavde, eto, gužva je. Nisam ni spavala, pa organizacija, nisam ništa spavala. Masa ljudi mi je pisalo, svi su šokirani i svi su nebrojano slali poruke za mene, tako da sam baš iznenađena otkazom. Mislila sam da stvarno svo troje zaslužujemo da ostanemo, Sven i Darko su zaista divni - rekla je misica.

Davor se potom zatekao u studiju kako bi uslužio kafom drugu gošću Lili, a i prokomentarisao da je svima u Baru krivo što ih je napustila cimerka Sofija Una.

Puls Bara
foto: Kurir televizija

- Ne bih se složila sa tim što je Davor pričao. Premotala sam sinoć snimke i bilo je komentara užasnih, da sam djavo sa dva roga na glavi takve komentare ne bih dobila. Sve stvari koje su mi Davor i Ivan iza leđa radili, mislim da to uopšte nije džentlmentski.

Puls Bara
foto: Kurir televizija

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

Pratite i Puls Bara koji vas čeka svakog radnog dana u 13:10 na Kurir televiziji, ukoliko propustite epizodu reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:40

Bivša inspektorka Lili u Pulsu bara komentarisala Sofiju Unu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track