05:12

Ksenija pošizela kada je čula kakav je zadatak dobila: VIDIMO SE NA VRUĆOJ STOLICI

SKANDAL

OVAKO SE UVLAČIŠ U D*PE, A KUPIĆU TI I VAZELIN! Ksenija pošizela kada je čula kakav je zadatak dobila: VIDIMO SE NA VRUĆOJ STOLICI

Bar -

Ksenija i Marko su dobilji zadatak da budu Sanjine senke i da je isprate da li pije na poslu i kako se ponaša. Mada Sanja je u tom trenutku bila druga smena, što se Kseniji nije dopalo jer bi u tom slučaju trebala da ostane ceo dan na poslu.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Naime, postavljeno je pitanje publici da izaberu koja dva takmičara bi voleli da vide u ulozi Sanjine senke. Takmičari koji su izglasani bili su Ksenija i Marko i oni će morati u naredna 24h da prate Sanju. Da saznaju koliko pije i da li bakšiš završi samo u njenom džepu. U međuvremenu će nositi majce sa natpisom "imaš jednu jetru".

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Problem je nastao kada su Marko i Ksenija shvatili da je Sanja druga smena, a oni su prva. Ksenija je tu započela svađu jer nije htela da bude na poslu ceo dan samo zbog zadatka.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

- Ja idem kući, neću da budem ovde ceo dan - rekla je Ksenija.

- Ako odeš, ići ćeš na vruću stolicu - rekla je Sanja.

- Nisi dobro skontala i ti letiš na vruću stolicu - rekla je Ksenija.

- Meni nije problem da letim - odgovorila joj je Sanja.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

- Ja ne želim da ostajem ceo dan ovde, jer nit sam duplo plaćena - govorila je Ksenija.

- Hajde da tu sednemo - prekinuo ju je Marko.

- Tu da sednem do 1 ujutru. Hvala prijatno vidimo se na vrućoj stolici - odgovorila mu je Ksenija.

Zatim se okrenula i pokazivajući na kecelju obratila se Marku.

- Možeš onda ovo da nosiš i da sediš ovde ceo dan, da bi te publika zavolela. Jer ovako se uvlačiš u dupe, a ja ću ti kupiti još jedan vazelin, pa ti vidi - rekla je Ksenija.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

- Možda si ti samo pala, ako ja ostanem. Ne moramo svi da padnemo - rekao je Marko.

- Ako ja dođem na vruću stolicu i da za mene ljudi ne glasaju. Biću najsrećnija i sledeće nedelje dobijate pun frižider od mene - rekla je Ksenija.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:06

Bar menadžer izdao nova pravila, Sanja ODLEPILA KADA JE ČULA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track