NAJPOPULARNIJI RIJALITI IGRAČI POD PRITISKOM! Nominovano je 3 učesnika Bara, čeka vas PAKLENO izbacivanje!
Foto: Printscreen/Kurir TV

GLEDAJTE NA KURIR TELEVIZIJI

NAJPOPULARNIJI RIJALITI IGRAČI POD PRITISKOM! Nominovano je 3 učesnika Bara, čeka vas PAKLENO izbacivanje!

Bar -

Večeras ćete u rijaliti Baru na Kurir televiziji imati priliku da gledate paklene nominacije, a izbor je pao na tri učesnika.

Prvi nominovana je Kristina Stanković, koja je ovu odluku teško podnela. Kristini se očigledno ostaje u rijalitiju, te je tako svojim ponašanjem jasno stavila do znanja publici da želi ostanak.

Rijaliti Bar, Ivan Nešković, Kristina Stanković
foto: Printscreen

Podesećamo, Kristina je u prve dve nedelje bila favorit publike, a nakon toga se upustila u odnos sa Davor. Njihova veza izazvala je dosta pažnje, a stekao se utisak da je ona ta koja je njega "jurila" i želela vezu sa njim dok je on završavao sa drugim ženama.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Druga nominovana je Ksenija Kranjec koja izgleda potpuno mirno, te se stiče utisak da se ona ne plaši za svoj opstanak u Baru. Ksenija je neko ko intrigira javnost od ulaska pa sve do sada. Bila je u svađama, tučama ali i u ljubavnom odnosu prvo sa Damirom, da bi se sada "prešla" na Ivana. Takođe, Ksenija je bila predmet novinskih naslova zbog svog izgleda i plastičnih intervencija.

Treći nominovani je Marko Tošić.

On se nije mnogo istakao u programu, ali je postao prepoznatljiv po tome što ne govori svoje mišljenje i nema stav gotovo ni za jednu temu. Marko je skrenuo malu pažnju na sebe prilikom gej poljubca sa Aleksom.

Marko Tošić
foto: Kurir

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARA naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bar satnica vikend, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Kurir.rs

Bonus video:

02:35

TINA IVANOVIĆ IZREŠETALA BAROVCE U PULS BARU! Dala svoj sud o novom ljubavnom paru, a za NJU smatra da je TAKTIČAR I FOLIRANT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track