02:38

Rade ispričao kako je prevario Radu! Ono što je uradila izazvalo nevericu kod barovaca

rijaliti bar

HIT! RADE ISPIČAO KAKO JE RADA HTELA DA GA UBIJE ZBOG PREVARE! Došla kod njegove ljubavnice i izvadila sataru REKLA JOJ SAMO JEDNO

Bar -

U stanu su ostale devojke, ali i Rade i Ivan, koji nije zbog svađe sa Ksenijom Kranjec hteo da ode da radi.

Sanja, Ivan i Rade ostali su sami u jednom trenutku. A potom je Sanja počela da propituje Radeta o njegovom životu, ali i odnosu sa njegovom suprugom Radom.

- Rade, jesi li ti bio nekad ljubomoran - pitala je Sanja.

Bar
foto: Kurir Televizija

Rade je odmah rekao da on nije bio ljubomoran, ali i da je Rada odmah predostelila da ju je Rade prevario.

- Nisam bio nikad ljubomoran, pa znam sa kim sam u braku tolike godine. U jednom trenutku ona je bila sama, bez mene sedam meseci. Rada je dobra žena, ali je u jednom momentu i opasna, posebno ako oseti da ću da je prevarim, ili da ću da imam nešto sa nekom ženskom.

Bar
foto: Kurir Televizija

Rada je bila nemilosrdna, pa je odmah htela da spreči sve, a Rade je ispričao kako je Rada uzela sataru i počela da preti njemu i njegovoj ljubavnici.

- Rada je više ljubomornija na mene, nego ja na nju, jer ona zna da sam ja hteo da je prevarim. Dok sam radio u jednom baru, vozio sam ženske, i jedna se zaljubila u mene, htela je da ostavim ženu i decu i da pređem kod nje da živim. A znaš kakva je bila. I ja se zaljubim u nju. I Rada nas uhvati u prevari i kaže da to neće dugo da traje, kaže rada njoj ili ću da ubije tebe ili Radeta. I otvori Rada tašnu izvadi sataru. Kaže vidiš ovu sataru - sa ovim ću glavu da ti otkinem - rekla je Rada tada - ispričao je Rade Sanjii Ivanu.

Bar satnica vikend, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Rada i Rade imaju 6 dece i petoro uničadi. Imaju tri ćerke i tri sina, a u braku su 42 godine.

- I od tada ništa nisam pomislio da uradim - priznao je Rade.

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:01

BRZE VESTI 04.02.2022. 14:55

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track