ŽESTOKA BORBA ZA OPSTANAK! S*ksi Slovenka i Stanislava na vrelim stolicama: Napetost na vrhuncu!
Foto: Kurir TV

borba

ŽESTOKA BORBA ZA OPSTANAK! S*ksi Slovenka i Stanislava na vrelim stolicama: Napetost na vrhuncu!

Bar -

Ksenija Kranjec i Stanislava Kuridža ove nedelje su se našle na vrućoj stolic

Kseniju Kranjec i Stanislava Kuridža ove nedelje nominovane su za otkaz u rijalitiju Bar.

Njih dve večera će se naći na vrućoj stolici, a samo glasvi publike odlučiće koja će od njih dve ostati u igri i borbi za vrednu nagradu od 30.000 evra.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Stanislava je skromna majka dvoje dece, koja je u bar došla kako bi naučila zanat, dok je Ksenija pravi skandal majstor iz Slovenije, poznata po učešćima i u drugim rijalitijima.

02:31

Prvo žestoka svađa, pa pomirenje! Ivan i Ksenija u klinču!

Stanislava Kuridža (44) iz Sombora ima iskustva u ugostiteljstvu, radila je kao konobarica/šankerka. Majka je dve odrasle ćerke, stare 13 i 19 godina, a brak je, kako ona kaže, hvala Bogu okončala posle samo 5 godina. Njeno učešće u Baru nisu obeležile skandalozne svađe, niti bilo kakvi skandali.

bar
foto: Kurir televizija

Sa druge strane, Ksenija se pokazala kao prava zavodnica i veliki manipulator. Nakon što je zavela Damira Tepavca, izbacila Sofiju Unu iz takmičenja, umanjila vrednost nagrade i smuvala zavodnika Ivana Neškovića, po drugi put se našla na vrućoj stolici.

Ko će opstati u žestokoj borbi za glavnu nagradu pratite na LINKU OVDE.

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track