00:55

PRED NJIMA SU PALE SVE ŽENE: Aleksa i Ivan najveći šmekeri Bara!

ŠMEKERI

OVA 2 MOMKA ZALUDELI SU ŽENE U SRBIJI! Na njihov šarm svaka pada, glasajte ko je po vašem mišljenju BOLJI FRAJER (ANKETA)

Bar -

Ova dva momka zaludeli su sve žene u Baru ali i u Srbiji.

Ivan Nešović privukao je veliku pažnju na samom početku rijalitija "Bar". Kako je u svom predstavljanju otkrio, bio je vrlo nestašan u mladosti, što se već prvih dana rijalitija moglo primetiti.

BAR
foto: Kurir televizija

Ivan voli žene i to ne krije, pa smo ga tako mogli videti u zagrljaju mnogih devojaka koje učestvuju u rijalitiju. Već prvog dana uvukao se u krevet Sofiji Unu, ljubio se sa Kristinom, a sada je u burnoj vezi sa Ksenijom Kranjec.

BAR
foto: Kurir televizija

Međutim, Aleksin ulazak pomrsio mu je konce jer je mladi cimer počeo da "naskače" na svako žensko. Ljubio se sa skoro svim devojkama, sa Sanjom koja je gej opredeljenja, sa gostima ali i sa muškarcem.

BAR
foto: Kurir televizija

I Aleksa i Ivan važe za velike zavodnike Bara, a šta mislite koji od njih ima bolju prolaznost kod nežnijeg pola?

BAR
foto: Kurir televizija
1 / 6 Foto: Kurir televizija
Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:21

Rade i Rada Vasić došli u Bar da zakupe lokal za dnevnu žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track