VI ODLUČUJETE! Pred Barovcima je najteži zadatak do sada! Troje takmičara će imati prave muke da ostvare cilj GLASAJTE! (ANKETA)
Foto: Kurir televizija

rijaliti bar

VI ODLUČUJETE! Pred Barovcima je najteži zadatak do sada! Troje takmičara će imati prave muke da ostvare cilj GLASAJTE! (ANKETA)

Bar -

Kao i svake srede, pred vama je nova odluka o Barovcima. Ovog puta treba da odlučite koja tri takmičara ćete staviti na izazov.

Ovonedeljni izazov će ih staviti na muke jer će se njih troje takmičiti u tome ko će dovesti najviše ljudi sa ulice u Bar na piće.

A ko će to biti - od vas zavisi.

03:08

S*KSI TATA NIJE DOBRO! Bar menadžer izveo Darka da vidi o čemu se radi, onda je on otkrio ŠTA GA MUČI!

Anketa je i ovog puta pred vama, a samo vašim glasovima odlučićemo ko će se naći pred izazovom, pa i na kraju dobiti nagradu, ili čak biti kažnjen poput Ksenije Kranjec koja je nedavno odbila izazov.

Bar satnica vikend, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Kada govorimo o ovoj temi prisetimo se i Rade i Radeta Vasića koji su prošle nedelje imali zadatak da dele pozivnice. Rada i Rade Vasić ne prestaju da izazivaju pažnju. Tada su zvali ljude na žurku u Bar. Mnogi su stali da se slikaju sa njima, ali posebno je, izgleda, među Srbima poznata Rada.

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Koga god da su zaustavili oni su pitali da se slikaju sa Radom, na šta je Rada vrlo rado i sa osmehom pristala. Rade i Rada imali su zadatak da podele pozivnice za Bar i odlično su se snašli u tome. I u tome su se odlično snašli.

Kako će ovoga puta biti i ko će biti izlasan odlučujete vi.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:38

Učesnici rijalitija Bar kao na iglama: Produkcija nikad oštrija u uslovima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track