00:59

Đus u Pulsu Bara briljirao sa savetima! Totalno promenio način života i odlučio da živi zdravo!

iskreno

ĐUS BEZ DLAKE NA JEZIKU! Opleo po novinarki, pa krenuo da brani Svena! Poznati reper preneo Milici razgovor sa prijateljem

Bar -

Gosti današnjeg Pulsa Bara bili su poznati srpski reper Ivan Ivanović Đus i novinarka Milica Stanimirović.

Đus je već na početku oduševio svojim izlaganjem i zalaganjem za zdrav način života.

Puls Bara
foto: Kurir televizija

- Mora da se drži balans, koliko toliko. I neki zdrav život. Sa obzirom na naš život, koji zahteva dočekivanje zore, stres i ostalo. Još ovaj post korona simptomi. Sve to opterečuje život i stres u Beogradu. Čak i nespavanje, teška hrana, pušenje, sve to čovek mora da suzbije - rekao je Đus u Pulsu Bara.

- U nedelju je bila moja preterana reakcija - iskreno se izvinio Sven Vadlja dok je gostovao u Pulsu Bara sa Đusom i Milicom Stanimirović.

1 / 10 Foto: Kurir televizija

Onda je Đus iskreno rekao da misli da je Milica profesionalac, a kao i svaki profesionalac mora da bude otresita, pa često ljudima deluje strogo. A sve to uzrokovano je Svenovim ulaskom u studio, kada je Sven ušao i požalio se na svoju situaciju u Baru, a voditelj Ivan Gajić je započeo konstatacijom da se Sven Vadlja pomalo i plaši novinarke Milice Stanimirović.

- Znaš šta mi rekao drugar za Milicu sinoć?- hteo je da podeli sa svima Đus informaciju. A onda je rekao da mu je prijatelj rekao da mu deluje mnogo strogo.

Onda je Đus kroz šalu nastavio da se šali sa Milicom Stanimirović.

Puls Bara
foto: Kurir televizija

- Jesi, jesi, stroga. Čim je Ivan zvao novinarku ima da bude marinada i roštiljanje - rekao je Ivan Ivanović Đus.

Ne zaboravite da glasate.

Kao i svake srede, pred vama je nova odluka o Barovcima. Ovog puta treba da odlučite koja tri takmičara ćete staviti na izazov.

Ovonedeljni izazov će ih staviti na muke jer će se njih troje takmičiti u tome ko će dovesti najviše ljudi sa ulice u Bar na piće.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

25:55

05 02 2022 BAR PREGLED DANA 2 DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track