IMA 24 SATA DA NAĐE PARE! Sanja u velikom problemu: SLEDI JOJ ŽEŠĆA KAZNA, lupanje po džepu!
Foto: Kurir televizija

napeto

IMA 24 SATA DA NAĐE PARE! Sanja u velikom problemu: SLEDI JOJ ŽEŠĆA KAZNA, lupanje po džepu!

Bar -

Pred barovcima je nedelja puna izazova, zadataka i novih promena, a za novog vođu izabran je Davor. Sanja Jakšić kažnjena je zbog neodgovornosti prema poslu, a ovu odluku saopštio joj je menažder Bara Nenad, koji je s njom porazgovarao u bašti.

rijaliti bar
foto: Kurir televizija

Sanja je napravila račun od 2.300 dinara koji je kucala na firmu i ima 24 sata da donese novac, jer bahato ponašanje u Baru se ne prašta.

"Ti ne možeš da kucaš na rijaliti tvoje piće. Ovo piće si ti popila i ti treba da ga platiš. Pritom, finansije su striktno zabranjene! Rekao sam - ko ima pare može da pije, ko ne - ne može!", rekao joj je Nenad.

Saopštio joj je da će biti kažnjena, međutim, Sanja smatra da je alkohol ne može poremetiti da dobro obavlja svoj posao.

1 / 6 Foto: Kurir televizija

"Bićeš kažnjena 5.000 dinara zato što si preterala s pićem na poslu i 3.000 dinara zato što nisi svela pazar kako treba", odlučio je menadžer.

"Ne mislim da sam zaslužila, iskreno, zato što smatram da nisam preterala, ali ako on smatra tako nije nikakav problem", prokomentarisala je Sanja, a menadžer je ostao pri odluci da bude kažnjavana sve dok se ne opameti, u protivnom - niko nije nezamenljiv, a posao i odgovornost su u Baru na prvom mestu!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:42

BAROVCI IZBAČENI IZ KOLOSEKA! Radiće u 3 smene, po 3 tima, a novi vođa već OČAJAN: Sledi im PAKLENA NEDELJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track