08:18

Barovci u rasulu posle nominacija, niko nije ostao pri sebi SVI ZAPLAKALI

tuga u baru

MUŠKA SUZA JE NAJTEŽA! Barovci u rasulu posle nominacija, niko nije ostao pri sebi OVO JOŠ NISTE VIDELI

Bar -

Nikad dramatičnije nominacije. Davor je trebao da izabere poslednjeg nominovanog za izbacivanje mada su svi već znali ko bi to trebao da bude.

Voditeljka Jelena Nikolić upitala je prvo Ivana šta je upisao u knjigu utisaka i zatražila mu da to pročita. Dejana je ipak pročitala na zahtev Ivana a pisalo je:

"Bilo mi je zadovoljstvo što sam učestvovao u ovom projektu i bilo mi je zadovoljstvo što sam upoznao sve vas. Sve vas volim i čekam vas kada se sve ovo završi da popijemo po koju. Ksenija, Davor i Dejana finale, vidimo se napolju"

1 / 5 Foto: Kurir Televizija

Ivan je posle toga zaplakao mada za njim je zaplakala i Ksenija.

Davor se nije suzdržao jer je morao da nominuje nekog, a cela ova situacija ga je još više pogodila. Potom je prišao Ivanu i zagrlio ga i obojica su zaplakali, a to je značilo da je odabrao nominovanog.

rijaliti Bar
foto: Kurir Televizija

Nakon toga Davor je otišao do bar menadžera Nenada i zaplakao mu na ramenu, a to je pokrenulo lavinu plača.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:46

Haos u Baru! Barovci se rasplakali, a potom napravili pravi KARAMBOL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track