VEČERAS JE VEČE ZA ISTINU! Maja i Sofija imaju poseban zadatak NEKOME NEĆE BITI DOBRO OD INFORMACIJA KOJE ĆE SE SAZNATI
Foto: Kurir televizija

rijaliti bar

VEČERAS JE VEČE ZA ISTINU! Maja i Sofija imaju poseban zadatak NEKOME NEĆE BITI DOBRO OD INFORMACIJA KOJE ĆE SE SAZNATI

Bar -

Svega tri nedelje ostalo je do kraja rijalitija "Bar" koji se emituje na Kurir televiziji.

U trku za nešto manje od 30.000 evra ušli su: Sanja Jakšić, Davor Darmanović, Kristina Stanković, Darko Vadlja, Aleksa Barudanov, Dejana Deletić i Ivan Nešković.

Bar
foto: Kurir televizija

U Bar su se vratile Sofija Una i Maja Kovačević. Maja je otkrila veliku tajnu o svom životu i šta se dešavalo posle njenog prvog izlaska iz Bara.

Večerašnji zadatak barovaca je da budu iskreni. Maja i Sofija Una dobile su poseban zadatak u Baru.

- Večeras je vaše veče da saznate istinu.Za sada je na vama da smislite po tri pitanja za svakog barovca. Nemojte štedeti nikoga, jer je večeras iskrenost na ceni. Kada svi budete na okupu daćemo vam instrukcije - pisalo je na monitoru kao specijalni zadatak koji barovci imaju večeras u Baru.

Maja i Sofija Una krenule su sa postavljanjem pitanja.

Bar
foto: Kurir televizija

- Moja energija se nije promenila. Ovi ljudi su pocrkavali ovde. Onoi sad najjače treba da guraju. Zora živih mrtvaca, epizoda 8. Hoćeš da ti kažem gde sam bila. Neka samo neko kaže da sam bila na odmoru. Pokušala sam samoubojstvo. Pretspela sam svašta. Nisam rekla ništa. Sad znaju. Neka mi samo neko kaže gde sam bila. Želim da pričam o tome. Tako je bilo. Hvala vam na prilici da se vratim. Imotivna i iskrena sam. Kada ti ćaća kaže da će ti pucati u glavu, kad te se cela familija odrekne, prete da će da ti uzmu dete, dečko da te maltreira - rekla je Maja Kovalević

Uživo rijaliti Bar možete pratiti na OVOM LINKU.

Davor Darmanović je poprilično emotivno podneo pitanja, te je plakao, a utehu mu je pružao prijatelj barovac Ivan Nešković. Podsetimo, Davor je imao emotivnih problema sa Kristinom Stanković. Davor je morao, u toku postavljanja i odgovaranja na pitanja, da ide do WC-a da se umije.

Bar
foto: Kurir televizija

Večeras se desila i smešna situacija.

Tokom biranja vođa u Baru desila se jedna presmešna situacija. Naime, kada je menadžer Bara rekao da će barovci birati kod koje će od dve vođe, Maje ili Sofije, biti u timu, Ivan Nešković se malo više ispalio, na šta su mu se svi barovci smejali.

A smejao se i sam Ivan na ovo.

00:18

UPRAVO SE DESILA NAJJAČA PROVALA U BARU! Ivan nije shvatio zadatak pa se ispalio kao nikada do sada! BAROVCI UMIRALI OD SMEHA

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:50

U Bar se vratila Stanislava! Svi barovci se obradovali, a posebno Sanja Jakšić i Vasići!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track