3 NAJBOLJA RIJALITI FRAJERA NOMINOVANA ZA OTKAZ! Učešće im obeležili S*KS SKANDALI i burne veze, koga biste sačuvali?
Foto: Kurir televizija

vi odlučujete

3 NAJBOLJA RIJALITI FRAJERA NOMINOVANA ZA OTKAZ! Učešće im obeležili S*KS SKANDALI i burne veze, koga biste sačuvali?

Bar -

Nominovani za izbacivanje iz Bara su Aleksa, Ivan i Davor.

Nema sumnje da je ovaj trio svojom pojavom napravio pometnju otkako su ušli u rijaliti, pogotovo kod ženskih takmičarki zbog svog dobrog izgleda i šarma.

Ivan Nešković dobio je epitet ženskaroša jer je u rijalitiju "Bar" ušao u ljubavni odnos prvo sa misicom Sofijom Unom Manić, a potom i sa Ksenijom Kranjec.

bar
foto: Kurir televizija

Njegovi ljubavni odnosi bili su burni, zbog čega su ga često nazivali i nasilnikom. Gledaoci pamte njegove žustre svađe sa Sofijom ali Ksenijom koja je upravo zbog fizičkog nasrtanja na sog rijaliti dečka odlukom produkcije morala hitno da napusti takmičenje.

bar
foto: Kurir televizija

- Nikad ne bih opet bila sa Ivanom. Da nije bilo njega, sad ne bih bila diskvalifikovana. Sve ostalo bih ponovila - prokomentarisala je Ksenija po svom izlasku.

Aleksino učešće u popularnom rijalitiju obeležili su brojni skandali. Odmah po ulasku u stan barovaca, Aleksa se okomio na sve što je žensko u kući. Strastvene poljupce delio je sa Kristinom Stanković i Dejanom Deletić, a nije se libio ni da polubi muškarca u usta.

bar
foto: Kurir televizija

Aleksa se pročuo kao veliki zavodnik, pa su čak i obožavateljke dolazile u Bar kako bi se ljubile sa njim.

Skandal majstor delio je krevet sa Dejanom Deletić, u koju je, kako priznaje bio i zaljubljen. Ljubav sa Dejanom poljuljalo je to što ju je Aleksa nedavno "prevario" sa gošćom lokala, da bi se nakon toga gorko pokajao i plakao iz očajanja.

bar
foto: Kurir televizija

Aleksino učešće u rijalitiju obeležio je i odnos sa Kristinom Stanković, sa kojom se, kako je kasnije isplivalo, zna od ranije, ali i velika tajna koju je krio od svih.

Davor je među nominovanim najbolji radnik Bara, ali poput njegovih cimera takođe ima epitet jednog od najpoželjnijih u rijalitiju.

bar
foto: Kurir televizija

Njegov boravak obeležio je turbulentan odnos sa atraktivnom plavušom Kristinom Stanković. Davor je i više navrata pokazao i veliku ljubomoru ukoliko bi se Kristini neki drugi muškarac udvarao, što bi se često završilo tako što usled izliva ljubomore Davor polupa pola Bara.

bar
foto: Kurir televizija

"Od ljubavi do mržnje" bi najbolje opisalo njihovu vezu, jer se svaki dan njihov ljubavni odnos menjao, što je i naišlo na osudu Kristininih roditelja.

bar
foto: Kurir televizija

- Tačno je, roditelji, ni majka ni otac, ne podržavaju tu njenu vezu sa Davorom, pre svega jer je stariji, a ima i decu. Njeni roditelji, kao što svaki roditelj želi valjda, da nađe sebi nekoga ko joj priliči, a ne neko ko je razveden i ima decu, već neko mlađi, da nema već brak iza sebe", rekla je Tamara, Kristinina najbolja drugarica - prokomentarisala je Kristinina najbolja drugarica.

Podsetimo, večeras u 23h počinje uživo izbacivanje iz rijalitija "Bar", glasajte kako biste sačuvali svog favorita!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:43

Splićanka se vratila u Bar: Nije ni ušla, a već se posvađala TI DA MI SE NE OBRAĆAŠ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track