06:07

ČEDA ČVORAK POSLE MNOGO GODINA PROGOVORIO O MAJI MARKOVIĆ: Iznervirao me je jedan novinar pitanjem

PULS BARA

ČEDA POSLE MNOGO GODINA PROGOVORIO O MAJI MARKOVIĆ: Iznervirao me je jedan novinar pitanjem DANAS REŠIO DA KONAČNO KAŽE SVE O LUNI

Bar -

Gosti današnjeg Pulsa Bara bili su nekada mega popularan frontmen grupe "Luna" Čeda Čvorak i menadžer Bara Nenad Mirković.

Čeda Čvorak
foto: Kurir televizija

- Mi muzičari smo ostali bez posla. Inače sam i pisac, član Udruženja književnika Srbije. Bila je i promocija mog romana "Monstrum". Trebalo bi da izađe moj novi romak koji se zove "Videla sam Boga". Ako se otvore biblioteke i kulturni centri iz tog ugla, što bi se reklo "koprcam se" - rekao je Čeda Čvorak.

1 / 5 Foto: Kurir televizija

Čeda Čvorak je poznati roker, pevač i kompozitor koji je popularnost stekao u grupi „Luna“. Radilo se o slavnoj grupi koju je pokrenuo zajedno sa pevačicom Majom Marković. Posle osnivanja grupe Luna Čeda je imao uspeh za uspehom, i kao pevač i kao kompozitor.

- Iznervirao me je jednom Boško što je bio na televiziji Pink. Pitao je nešto kao Maju jesi li njoj zabranjene pesme da peva. Zar nije bolje pitanje - "što se ne vratiš da pevaš te pesme?" Što bi ti bilo zabranjeno? Evo ti sad si na televiziji Kurir. Kad odeš odavde nećeš moći da nosiš ni scenografiju, ni svoje emisije, jer su one vlasništvo Kurira. Video sam ta osporavanja, i tu zlonamernost i te neke priče. Ako voliš te pesme, napravite neke pesme, uzmete neke pare, odbradujete ljude, napravi se neka priča. Nemam nikakv otklon prema lepim stvarima. Postoje neki hejteri koji mene krive za tu priču, kao da sam ja nekoga isterao, da sam ja nekome nešto oteo, i rešio sam da u medijima pričam o tome. Nikoga nisam oterao, niti bilo šta uzeo - rekao je Čeda Čvorak.

Prva i najpopularnija pevačica grupe „Luna” Maja Marković deo ove poznate pop grupe bila je sve do 2005 godine. Maja je imala izuzetne vokalne sposobnosti i bila je jedna od omiljenih zvezda na našim prostorima devedesetih godina.

Čeda Čvorak
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:43

ESTRADNI RAT SE NASTAVLJA? ČEDA ČVORAK UDARIO NA LUKASA! Žestoko ga ISPROZIVAO zbog knjige, pa izneo ŠOKANTNE tvrdnje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track