05:04

Ljuba Pantović se uključila u program uživo na dan svog rođendana OGORČENA SAM NA NEKE STVARI

puls bara

SRBIJA MI NE NEDOSTAJE Ljuba Pantović se uključila u program uživo na dan svog rođendana, pa otkrila OGORČENA SAM NA NEKE STVARI

Bar -

Gosti današnjeg Pulsa Bara i domaćina, voditelja i novinara Ivana Gajića bili su menadžer Bara Nenad Mirković i novinarka Katarina Bojović sa Mondo portala.

U jednom trenutku se u Puls Bara uključila i Ljuba Pantović, preko vajber poziva, koja je otkrila gde se nalazi, šta ima novo u njenom životu, ali i da joj je danas rođendan.

Ivan Gajić je čestitao Ljubi rođendan tokom poziva uživo.

Ljuba Pantović
foto: Kurir televizija

- Hvala puno na lepim rečima. Upravo sam završila rođendanski kardio trening i došla da pokupim neke pakete - rekla je Ljuba Pantović.

A onda se Ljuba osvrnula na Srbiju i otkrila da joj ne nedostaje Srbija.

Ljuba Pantović
foto: Kurir televizija

- Iskreno da ti kažem, meni Srbija nešto uopšte ne fali. Mnogo sam ja ogorčena na neke stvari. Ne sad, nego poslednjih 30 godina. Obzirom da dolazim često, viđam se sa prijateljicama, decom, unicima, onda i nema nešto da mi nedostaje - rekla je za Kurir televiziju Ljuba Pantović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:04

NAKON OVOGA NIŠTA U BARU NEĆE BITI ISTO! NOVA PRAVILA TAKMIČENJA U RIJALITIJU: Bar menadžer saopštio važne vesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track