01:30

Dejanu posetila mama, pa joj očitala bukvicu zbog S*KSA pred kamerama!

rijaliti bar

SMIRIVALI SU ME NA POSLU! Dejanu posetila mama, pa joj očitala bukvicu zbog S*KSA pred kamerama! Dejana nije znala šta je snašlo

Bar -

Dejanu Deletić posetila je majka u Baru.

O vreloj akciji, ali i svađi Dejane Deletić i Alekse Barudanov u Baru danima su brujali svi!

Rijaliti par imao je s*ks u tuš kabini, ne obazirući se na kamere, a Dejanu je nekoliko dana kasnije posetila majka i rekla joj šta misli o njenom ponašanju.

Ona joj ne najpre zamerila na tome što se bavi Sofija Unom i istakla da ne treba da je interesuje, potom dodala i da su je zbog ćerkinog intimnog odnosa, ali i žustre svađe sa Aleksom nakon koje je plakala po stanu, "smirivali na poslu".

Bar
foto: Kurir televizija

"Bilo mi je krivo zbog onoga što sam preksinoć gledala, juče sam bila ceo dan kao go*no. Smirivali su me na poslu, haos, ali dobro", rekla je Dejanina majka.

"Izvini mama", rekla je Dejana.

Bar
foto: Kurir televizija

Podsetimo, veliko finale rijalitija Bar zakazano je za nedelju, 13. mart kada će samo jedan učesnik odneti pobedu i biti bogatiji za 30.000 evra. U trci su Davor, Sanja, Darko, Kristina i Dejana, a glasanje je uveliko u toku!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

32:34

DARKO JE IZJEDNAČIO REZULTAT! Borba za 30.000 evra se nastavlja - (EP 77 DEO2)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track