UHVAĆEN NA NAPLATNOJ RAMPI: Bujanovčanin švercovao ilegalce!
Foto: Rtv5

Za prevoz imigranata dobio 450 evra

UHVAĆEN NA NAPLATNOJ RAMPI: Bujanovčanin švercovao ilegalce!

Crna Hronika -
U njegovom vozilu, sa stranim registracijama, pronađeno je devet stranih državljana - po dvojica iz Nigerije, Senegala i Bangladeša, kao i tri iz Avganistana, bez pasoša

NIŠ - Niška policija uhapsila je jednu osobu u čijem vozilu je pronašla devet stranih državljana koji su ilegalno prešli granicu kod Makedonije.

Uhapšen je Nebojša S.(43) iz okoline Bujanovca zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

On je u noći između nedelje i ponedeljka oko 1.20 sati zaustavljen na naplatnoj rampi "Nais" i u njegovom vozilu, sa stranim registracijama, pronađeno je devet stranih državljana - po dvojica iz Nigerije, Senegala i Bangladeša, kao i tri iz Avganistana, bez putnih isprava.

Policija sumnja da je uhapšeni trebalo da preveze strane državljane od Bujanovca do Beograda za 450 evra. Migranti su u prekršajnom sudu kažnjeni novčanom kaznom od 15.000 dinara, koja je preinačena u zatvorsku, u trajanju od 15 dana i proterivanjem iz Srbije na godinu dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track