FILMSKO HAPŠENJE KOD MERKATORA: Dva naoružana pljačkaša izvučena iz astre!
Foto: Slađana Stojanović

Munjevita akcija NS policije

FILMSKO HAPŠENJE KOD MERKATORA: Dva naoružana pljačkaša izvučena iz astre!

Crna Hronika -
Zahvaljujući munjevitoj akciji, nisu imali vremena da reaguju. Bili su naoružani, a prilikom hapšenja kod njih je pronađena veća količina novca

NOVI SAD - Dvojica osumnjičenih izvučena su iz svog automobila opel astra, danas oko 13 časova, u spektakularnoj akciji novosadske kriminalističke policije i specijalističkog odreda Žandarmerije, na uglu Bulevara oslobođenja i cara Lazara, ispred Merkatora u Novom Sadu.

Zahvaljujući munjevitoj akciji, nisu imali vremena da reaguju. Kako saznajemo bili su naoružani, a prilikom hapšenja kod njih je pronađena veća količina novca.

Kako nezvanično saznajemo, radi se o ozbiljnoj kriminilalnoj grupi, koja je izvršila seriju razbojništava po Vojvodini. U simultanoj akciji u Vrdniku, policija je uhapsila i trećeg saučesnika. Oni se sumnjiče da su poslednjih meseci izvršili seriju razbojništava u poštama i menjačnicama.

Svi osumničeni su posle uspešne akcije privedeni u službene prostorije Policijske uprave u Novom Sadu, a više informacija o ovom događaju očekujemo u toku dana.

Akciju je posmatralo više desetina Novosađana koji su se zatekli u blizini „Merkatora“, a saobraćaj je prilikom hapšenja bio obustavljen nekoliko minuta.

http://www.youtube.com/watch?v=osXfe5bRU9k

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja