MONIKA MARTINOVIĆ: Ja sam vozila porše, a ne Luka Đurović!

Treća verzija saobraćajke

MONIKA MARTINOVIĆ: Ja sam vozila porše, a ne Luka Đurović!

Crna Hronika -
Monika Martinović (18) je policajcima ispričala da se ne seća mnog detalja tragedije, ali misli da je ona bila za volanom poršea

PODGORICA - Samo dva dana posle teške saobraćajke kod tunela Vrmac u kojoj je poginuo Baranin Luka Đurović (34), bliski saradnik Luke Bojovića pojavila se nova verzija kako se dogodila saobraćajna nesreća.

Prema toj trećoj verziji policija je utvrdila da je "porše karera" vozila zapravo Monika Martinović (18) iz Bara, a ne Luka Đurović. Ovu tezu navodno je potvrdila i sama devojka tokom saslušanja u risanskoj bolnici, gde se oporavlja od teških povreda zadobijenih u saobraćajci.

Ona je policajcima koji vode istragu o ovoj saobraćajci ispričala da se ne seća mnog detalja tragedije, ali misli da je ona bila za volanom poršea u trenutku nesreće.

Osim toga, policiji i tužiocu Žarku Pajkoviću iz Kotora, lekari Hitne pomoći rekli su da su Đurovića, koji je tada davao znakove života, zatekli na suvozačkom mestu. Lekari su u svojoj izjavi ispričali da je Đurović bio vezan sigurnosnim pojasom, koji su morali da seku kako bi ga izvukli iz smrskanog "poršea".

Te tvrdnje potvrđuju i oštećenja na automobilu - upravo desna strana automobila bila je smrskana, najverovatnije, od udara u stub ulične rasjete, posle čega je vozilo završilo u jarku pored magistrale.

“Na osnovu svih izjava ali i oštećenja na automobilu, verujemo da je vozila Monika Martinović. Iako nije gotovo tehničko veštačenje automobila, verujemo da je reč o klasičnoj saobraćajci, a ne o nečijoj nameri”, kazao je sagovornik iz vrha Uprave policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track