BRUTALNI ZLOČIN U SPLITU: Kamenom razbio devojci glavu i opljačkao je!

Ukrao torbicu

BRUTALNI ZLOČIN U SPLITU: Kamenom razbio devojci glavu i opljačkao je!

Crna Hronika -
Pljačkaš je nesrećnu ženu udarao kamenom po glavi, dok nije pala, a zatim joj ukrao torbu i pobegao u nepoznatom pravcu

SPLIT – Na šetalištu Trstenik u Splitu u petak oko 11.25 sati nepoznati muškarac kamenom težine oko pola kilograma više puta je udario devojku po glavi, opljačkao je i pobegao u nepoznatom pravcu. Napadnuta devojka je u besvesnom stanju i sa povredama glave i mozga opasnim po život prevezena u KBC Split gde je posle ukazane lakrske pomoći smestena na odeljenje intenzivne nege.

Policija još uvek ne zna identitet napadača, ali očevici su izjavili policajcima da se radi o muškarcu starom oko 30-35 godina, visine oko 180 centimetara i mršavije građe. Očevici napada su dodali i da je nasilnik bio ošišan na kratko, sveže obrijan sa minđušom u levom uhu.

Obučen u bež jaknu i tamne farmerke.

Nesrećna žena je najviše udarana po potiljku, a nađena je kako leži na stomaku u travi uz samu ivicu betonske staze šetališta.

Napadač je posle toga pobegao stepenicama u šumu pored bivšeg kafića Stella Mare, a na leđima je nosio i ranac. U ruci je imao i crnu žensku torbu koju je ukrao od teško povređene žene, tako da nije isključeno kako je glavni motiv razbojništvo i koristoljublje.

Policija moli sve građane koji bi mogli pomoći u hvatanju nasilnika da im se jave. Kamen je inače pronađen i policija ga je uzela kao dokaz.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track