BANJALUKA: Razlupan automobil supruge poslanika SDS Nenada Stevandića
Foto: Kurir

Huligani divljaju

BANJALUKA: Razlupan automobil supruge poslanika SDS Nenada Stevandića

Crna Hronika -
Nepoznati vandali kamenjem su polupali prvo automobil supruge poslanika SDS u Skupštini Republike Srpske Nenada Stevandića, a jedna od kamenica je pronađena i na terasi njegove porodične kuće

BANJALUKA - Nepoznati vandali polupali su u nedelju uveče automobil supruge narodnog poslanika Nenada Stevandića, koji se nalazio u dvorištu njegove porodične kuće u banjalučkom naselju Starčevica.

Prema nezvaničnim informacijama, jedna kamenica je nađena i na terasi Stevandićeve porodične kuće a policija bi posle podne trebalo da utvrdi detalje i okolnosti ovog incidenta.

Nenad Stevandić nije želeo da komentariše ovaj događaj, ali je kratko poručio da ne zna šta bi moglo da budu motivi, niti je prethodno dobio preteće poruke.

Srpska demokratska stranka (SDS) osudila je napad na porodičnu imovinu poslanika ove stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nenada Stevandića i zatražila efikasnu akciju policije.SDS traži da policija reaguje efikasno, kao i u slučaju napada na imovinu ministra za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Srpske Srebrenke Golić.

„Ovo je još jedan u nizu dokaza da su održavanje javnog reda i mira, kao i zaštite građana i njihove imovine u Republici Srpskoj preuzeli mafija i huligani“, navodi se u saopštenju SDS-a.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track