UŽAS U TUZIMA: Stric silovao devojčicu (12) pa je bacio sa terase!

Završio iza rešetaka

UŽAS U TUZIMA: Stric silovao devojčicu (12) pa je bacio sa terase!

Crna Hronika -
Policija sumnja da je uhapšeni B.I. svoju bratanicu (12) posle silovanja pokušao da je ubije tako što ju je gurnuo sa terase prodične kuće

PODGORICA - Tridesetosmogodišnji B.I. sa Kosmeta, koji živi u Podgorici, uhapšen je zbog sumnje da je silovao, a potom pokušao da ubije dvanaestogodišnju devojčicu, čiji je on staratelj.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, B.I. je stric devojčice koju je, pre dva dana prvo silovao, a zatim bacio sa prvog sprata kuće, u Tuzima.

Devojčica je, nakon ukazane lekarske pomoći, zadržana u Kliničkom centru Podgorica na lečenju i posmatranju. Uprava policije saopštila je, da prema njihovim saznanjima, dvanaestogodišnjakinja nije životno ugrožena.

“Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je B.I. počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju na štetu djevojčice čiji je staratelj 8. oktobra 2013. godine oko 18.00 časova, na način što ju je gurnuo sa terase koja se nalazi na prvom spratu porodične kuće i bacio je na tlo.

Sumnja se da je B.I. pre toga počinio i krivično delo silovanje”, saopšteno je iz policije. Oni ističu da su policajci, odmah po saznanju za događaj, obavestili zamenika Višeg državnog tužioca u Podgorici, po čijem je ovlaštenju je urađen uviđaj.

“Izuzeti su tragovi koji će biti upućeni u Forenzički centar na veštačenja, a preduzete su i operativne i druge policijske mere i radnje. Osumnjičeni B.I. je uhapšen, a o događaju je obavešten i Centar za socijalni rad u Podgorici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track